BLACK FRIDAY RABAT!
BLACK FRIDAY RABAT!
100 kr. eller 10%
00
tim
00
min
00
sek.
MAXI COSI Autostol Beryl Nomad Black
Variant:
 • MAXI COSI Autostol Beryl Nomad Black
 • Maxi Cosi Autostol Beryl Nomad Grey

Vejl. pris¹
3.499 kr
Pris
2.353 kr
Fri fragt
Du sparer
1.146 kr-33%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A279923

EAN: 3220660320677

MAXI COSI Autostol Beryl Nomad Black
Beryl - Passer altid perfekt

Maxi-Cosi Beryl er en autostol på tværs af aldre som vokser med dit barn. Udstyret med indlæg til nyfødte og Maxi-Cosis innovative G-CELL-teknologi tilbyder Beryl børn komfort og sikkerhed - fra første gang de rejser hjem som nyfødte indtil syvårsalderen. Dette gør Maxi-Cosi Beryl perfekt hver gang.

I de første år tilbringer børn meget tid i bilen. År, hvor de har behov for forskellige autostole - fremadrettet og bagudrettet, fra babyautostol til autostol. Og med forskellige autostole er der forskellige installationer - det er svært at holde trit. Derfor designet Maxi-Cosi Beryl autostolen: en autostol i flere aldre, der vokser sammen med børnene. Med Beryl har forældre kun brug for en autostol, for at transportere deres barn komfortabelt og sikkert, indtil syv års alderen. Og hele tiden spændes børn i den samme sikkerhedssele. Den let justerbare sele sikrer, at forældre altid bruger autostolen korrekt, og at det passer perfekt til barnet, uanset hvor hurtigt det vokser.

Derudover giver den enkle indgangs- og udgangsfunktion optimal brugervenlighed for forældre og børn.

Livet ændrer sig hurtigt, derfor skal forældre være sikre på, at de har en autostol som passer til enhver situation, og til enhver bil. Takket være ISO FIX-forankringen og den lette installation af selen kan Maxi-Cosi Beryl nemt og sikkert installeres i enhver bil. Derfor passer den ikke kun perfekt til dit barn, men også til din bil.

For at opnå det sikkerhedsniveau, som Maxi-Cosi er kendt for, er Beryl udstyret med Maxi-Cosis innovative G-CELL-teknologi. For maksimal beskyttelse mod sidekollision kombinerer denne kraftfulde hexagonale cellestruktur fleksibilitet og styrke til at fordele stødet over hele sædestrukturen og reducere effekten, hvis der skulle ske noget, der ikke kunne tænkes. Dette gør Maxi-Cosi Beryl til den eneste autostol, som forældrene har brug for for at give deres børn en sikker tur fra fødslen til deres syvende fødselsdag.

Produktdetaljer:
 • Easy-in and-out selesystem
 • Behageligt indlæg til nyfødte (fra fødsel op til 13 kg)
 • Sæderpositioner bagud (0-13 kg) og fremad (9-25 kg)
 • Fremragende slagbeskyttelse takket være G-Cell og AirProtect nakkestøtteteknologi
 • Selesystemet kan anvendes fra fødslen.
 • Takket være hybridinstallationsmuligheder, der er kompatible med alle biler
 • ECE R44/04 sikkerhed
 • Basen er inkluderet i leveringen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - MAXI COSI Autostol Beryl Nomad Black
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

MAXI COSI Autostol Beryl Nomad Black
Vejl. pris¹ 3.499 kr
2.353 kr