✩ TUSIND TAK ✩
✩ TUSIND TAK ✩
Rabat:
Op til 450 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Mattel Hot Wheels Spinshotz Superstarter

Mattel Hot Wheels Spinshotz Superstarter


Pris
183 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A084575

Mattel Hot Wheels Spinshotz Superstarter
Superstarter
Hot Wheels Spinshotz
Artikelnummer: BBY75

Ikke til almindelig snurretoppe! Denne superstarter er simpelthen perfekt til spinshotz. Den giver top-rotationshastighed og innovative legemuligheder. Anbring blot en disk og tryk på udløseren og straks begynder dreje-bevægelsen. Disken falder automatisk på bordet, på gulvet, pisten eller en anden hård overflade, hvor de vil demonstrere sine færdigheder. Komplet med 1 starter og 1 LED-disk, med hvilken man også med slukket lys kan bestemme, hvem der er bedst egnet.

Detaljer:
• Eksl. 3 Alkali-batterier AA (LR 6).
• Fra 5 år

Pas på!
Er ikke egnet til børn under 3 år pga. faren for smådele, der kan sluges.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mattel Hot Wheels Spinshotz Superstarter
183 kr
Top mærker