❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

MATADOR ® Maker M070 Træbygningssæt
p.t. udsolgt

MATADOR ® Maker M070 TræbygningssætPris
320 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298677

EAN: 9007102210703

MATADOR ® Maker M070 Træbygningssæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med de 70 dele af Maker M070 bygger vores børn deres egne historier, og når tingene tager form, udvikler de deres færdigheder på en legende måde. Mange modelideer som en hjorte, sidevognmotorcykel eller lokomotiv inspirerer endnu mere byggesjov.
Maker-trækonstruktionssættene fra huset Matador fremmer den motoriske og mentale udvikling af små børn fra 3 år. Ved hjælp af deres egen Matador hammer sættes byggesten og pinde sammen, så småbørn udvikler manuelle færdigheder på en legende måde.

I processen kan byggestenene altid skilles ad igen med det specielle Matador tænger og samles igen for at danne en ny struktur. Træbyggestenene med dimensionerne 4x4 cm er tilpasset håndstørrelsen på små børn. De illustrerede bygningsinstruktioner understøtter uafhængig bygning. Seks forskellige hovedkasser i forskellige størrelser (fra 34 til 350 komponenter) og nyttige supplerende kasser gør det muligt for vores børn at arbejde efter deres hjerte.

produktoplysninger:
  • Mål (længde x bredde x dybde): 38,3 x 17 x 9,5 cm
  • Indhold: alle dele af M34 + 36 dele = 70 dele
  • Inkluderet værktøj : hammer, tang, kile
  • mønsterbog: byggevejledning med 30 bygningsideer
  • Materiale: østrigsk rødt bøgetræ
  • Alder: Fra 3 år
Pas på!
Ikke egnet til børn under 3 år! Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers