Erstatningsforslag til udsolgte produkter

MATADOR ® Explore r E318 Træbygningssæt
p.t. udsolgt

MATADOR ® Explore r E318 TræbygningssætPris
651 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298698

EAN: 9007102113189

MATADOR ® Explore r E318 Træbygningssæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Byg din egen Matador Harley og krydse landskabet, hamre på din kran og læs din hjemmelavede lastbil, eller bygg af fantasi! Intet er mere befordrende for en sund udvikling af børn end livlig, fri leg. Matador Explore r E318 med sine 318 dele inklusive værktøj og bygningsskabelon stimulerer vores børns fantasi og tredimensionelle tænkning.

MATADOR Explore r trækonstruktionssæt er unikke over hele verden til den børnevenlige udvikling af fantasi og dens realisering. På grund af deres unikke nøjagtighed af pasform til træ tilbyder de forudsætningen for enkle og komplekse modeller. Præcisionsborede byggesten, der passer nøjagtigt til forbindelsesstænger, aksler og hjul - en række forskellige konstruktioner, der har fascineret unge og gamle i generationer.
Matador hammeren kan bruges til at bygge enkle modeller som fly, biler, hanner og mange flere såvel som komplicerede teknisk krævende modeller og endda hele Matador-landskaber.

Takket være praksis-gennemprøvede forlængersæt som gear og motor er MATADOR Explore r-kits et sofistikeret ""legetøj"", som børn i deres udviklingsfase lærer at kombinere teori og praksis på en meningsfuld måde. Seks forskellige hovedsæt i forskellige størrelser (fra 99 til 902 komponenter) og nyttige udvidelsessæt giver ubegrænsede konstruktionsmuligheder.

produktoplysninger:
  • Dimensioner ( længde x bredde x dybde): 38,3 x 25,5 x 9,5 cm
  • Indhold: alle dele af E222 + 96 dele = 318 dele
  • Inkluderet værktøj: hammer, tang
  • Skabelonhæfte: byggevejledning med 71 bygningsideer
  • Materiale: østrigsk rødt bøgetræ
  • Alder: Fra 5 år
Pas på!
Ikke egnet til børn under 3 år! Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges!"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers