Marc O'Polo Langærmet shirt cloud dancer

Marc O'Polo Langærmet shirt cloud dancer


Størrelsesguide
  • Marc O'Polo Girls Longsleeve rosé

169 kr
Pris
155 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
14 kr (8%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A173664

Marc O'Polo Langærmet shirt cloud dancer
Mærket Marc O'Polo stammer fra Stockholm, da grundlæggerne besluttede at realisere deres vision om tøj fremstillet af naturlige materialer. Mærket står for kvalitet, innovation, naturlighed og personlighed. Marc O'Polo er det moderne, svenske casual lifestyle brand i premium segmentet, som står for en naturlig, autentisk og positiv holdning til livet og produkter fremstillet af overvejede naturlige materialer med høje kvalitetsstandarder.

Fint langærmet shirt af blødt, økologisk bomuld.


Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar ved 40° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Marc O'Polo Langærmet shirt cloud dancer
169 kr
155 kr
Top mærker