Marc O'Polo Girls flyverdragt anemone

Marc O'Polo Girls flyverdragt anemone


Størrelsesguide

829 kr
Pris
780 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr (6%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A221792

Marc O'Polo Girls flyverdragt anemone
Mærket Marc O'Polo stammer fra Stockholm, da grundlæggerne besluttede at realisere deres vision om tøj fremstillet af naturlige materialer. Mærket står får kvalitet, innovation, naturlighed og personlighed. Marc O'Polo er det moderne, svenske casual lifestyle brand i premium segmentet, som står for en naturlig, autentisk og positiv holdning til livet og produkter fremstillet af overvejede naturlige materialer med høje kvalitetsstandarder.

Sød flyverdragt med hætte, aftagelige vanter og fødder.
Bemærk venligst at fra Gr. 80 ingen fødder er inkluderet.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyamid, fyld: 100% polyester
  • Vaskbar ved 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Marc O'Polo Girls flyverdragt anemone
829 kr
780 kr
Top mærker