mamma lækre graviditets bukser MLXANDRA lyseblå

mamma lækre graviditets bukser MLXANDRA lyseblå


Størrelsesguide

Pris
335 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289015

mamma lækre graviditets bukser MLXANDRA lyseblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Påklædning til to og på udkig efter en barselbukser, som Style tilbyder komfort og en fleksibel pasform? Her finder du stilfulde bundbund til din voksende mave. Fra forretningsbukser til ukomplicerede jumpsuit til koselige graviditetssvedbukser - hos os er du godt forberedt til de kommende sæsoner. Vi hjælper dig med at finde et nyt moderskabsantøj til arbejde, fester eller dovne dage. Uanset om du leder efter en model til over eller under maven, er vores design alle komfortable og vokser med dig. Samlingen tilbyder basale farver såvel som nye trendy print, så du ikke behøver at vælge mellem stil og bærekomfort under graviditet.

barselbukser til arbejde
Vi ved, at det kan være en udfordring at klæde sig elegant og stilfuldt på kontoret, selv under graviditet. Med Mamalicious kan du stadig skabe et stilfuldt, professionelt og frem for alt mavevenligt tøj uden at skulle udskifte hele garderoben. Løsningen er at vælge et par vigtige brikker, der tager dig fra møde til afslappet fredag. Vælg en flydende bluse, der er både alsidig og praktisk, og som vil ledsage dig uden besvær i hele din graviditet. For det elegante kontorudseende skal du kombinere blusen med smarte bukser og en blazer eller vælge trykte bukser for at krydre udseendet. Figurflatterende sorte bukser er en forventningsfuld mors bedste ven. Du kan gøre dem elegant eller afslappet stil, og Print kombiner dem med enhver farve og enhver. På koldere dage skal du bære dem på kontoret Essential: barsel-cardigan, der er vigtig under hele graviditeten og videre. Vælg en lang cardigan med et bælte, der ikke kun holder dig lun og varm, men som også smukt fremhæver din mave. Vi kender alle de dage, hvor vi har travlt og hurtigt skal sammensætte et stilfuldt outfit. Jumpsuit til forventningsfulde mødre er både ukompliceret og behagelig, og du behøver ikke at bekymre dig om matchende toppe. Når det er koldt, skal du bare have en blazer eller jakke over, glide på behagelige sko, og du er klar til at gå ud på ingen tid.

Sådan finder du de perfekte barselbukser
Hvis du er en kvinde med en aktiv livsstil, skal den feel-good-faktor være til stede hele dagen. Vores barselbukser dækker maven og giver ekstra støtte og komfort. Afhængigt af din præference kan du også vælge et par bukser med en linning, der sidder direkte under din babys mave, samtidig med at du sikrer bevægelsesfrihed og komfort. Når din baby vokser, er det vigtigt at have bukser lavet af elastisk stof, så du og din mave kan nyde maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Vores jerseybukser i Jersey bliver din bedste ven, især i de sidste måneder af din graviditet. Jersey er kendt for sine drapende egenskaber og fleksibilitet, hvilket gør det til et perfekt materiale til barselbukser ikke kun på koldere dage, men også i den varme sæson, da det også er meget åndbar, så hvorfor ændre din stil under graviditeten, når du let kan se ud elegant i vores kollektion af barselbukser og jumpsuit?

produktdetaljer:
 • Materiale: 100% organisk bomuld Chambray
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tør
 • Jern i medium indstilling
produkt detaljer:
 • Modebukser med smockdetalje i løs pasform
 • Fra mamma's AWARENESS-program licious
 • Passer til hele graviditeten
 • Modellen bærer størrelse M

"

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mamma lækre graviditets bukser MLXANDRA lyseblå
mamma lækre graviditets bukser MLXANDRA lyseblå
335 kr