mamas & papas Kørepose Cold Weather Plus Navy

mamas & papas Kørepose Cold Weather Plus Navy


  • Mamas & Papas Klapvogns Kørepose Cold Weather Plus Chestnut
  • Mamas & Papas Klapvogns Kørepose Cold Weather Sage Green

799 kr
Pris
737 kr
Fri fragt
Du sparer
62 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A275475

mamas & papas Kørepose Cold Weather Plus Navy
Vores Cold Weather kørepose i mørkeblå til barnevognen er en polstret, fleece-lined sovepose til dit barn. Holder dit barn varm og tør i barnevognen.

Polstret fleeceforing
Den polstrede fleeceforing af køreposen er super blødt. Den holder din baby glad og behagelig på lange efterår og vinterrejser. Den fire-vejs lynlås på køreposen gør det lettere at indsætte din baby mens den sover.

Betræk
Køreposen er designet til dårligt vejr. Det robuste dæksel beskytter barnet og er vindtæt for at holde det beskyttet i de kolde måneder.

Vand- og smudsafvisende
Køreposen er vandafvisende og holder dit barn tørt i regnen. Det er også smudsafvisende, hvilket gør det endnu nemmere at holde køreposen ren.

  • Mål (Højde x Bredde x Dybde): 100 x 52 x 18 cm
  • Vægt: 0,65
  • Egnet fra fødslen og op til en vægt på ca. 15 kg.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

mamas & papas Kørepose Cold Weather Plus Navy
799 kr
737 kr
Top mærker