mama;licious Sygeplejeskjorte MLKIRSTINE Botanisk have
Størrelsesguide

Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277839

mama;licious Sygeplejeskjorte MLKIRSTINE Botanisk have
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den vidunderlige strikkede ammetrøje MLKIRSTINE med JUNE ammefunktion giver dig diskret amning i enhver situation og et moderigtigt udseende på samme tid.Hvis dit look trænger til et nyt touch, kan du kigge på vores udvalg af funktionelle og moderigtige ammetoppe. Hos mamalicious ønsker vi, at du skal føle dig godt tilpas, når du ammer dit barn, uanset hvor du er, og uanset hvad du laver. Vores stilfulde kollektion af lang- og kortærmede toppe, ammetanke og ærmeløse toppe passer nemt ind i din nuværende garderobe og gør det nemt for dig at finde en ny (livsstils-)stil, hvor det skal være nemt og behageligt at amme dit barn - uden at gå på kompromis med elegance og trend. Alle vores ammetoppe er fremstillet af materialer, der føles bløde mod huden.

Stylingtips til din ammetop

Når du har fået ventetøj, kan du nemt bruge eksisterende dele fra din garderobe fra før graviditeten for at skabe det perfekte outfit. Tag dig tid til at prøve dit "gamle" tøj - men bliv ikke skuffet, hvis ikke alt passer (endnu)! En ammetøjsskjorte kombineret med dine yndlingsjeans og søde sneakers giver et nemt og trendy look, der er perfekt på travle dage, hvor du gerne vil fokusere på din baby og de kommende ærinder. Når du er tilbage på kontoret eller ønsker at klæde dig ekstra smart på under barselsorloven, kan du vælge en blomstret hvid ammetøjsskjorte og kombinere den med en blyantnederdel eller bløde bukser i en neutral farve. Det giver dig et flatterende og samtidig behageligt outfit, som vil gøre dig til en hovedattraktion. Til de køligere dage tilbyder vi langærmede ammetoppe i tynde og tykke stoffer, så du kan klare dig gennem årstidernes skiftene. Du kan have en cardigan på for at få ekstra varme over den.

Amning på farten

De fleste mødre kommer på et tidspunkt til det punkt, hvor de har lyst til at forlade huset for at drikke en kop kaffe eller mødes med deres veninde til en tur i parken. Men den største bekymring for nye mødre er spørgsmålet om at amme deres barn, når de er ude at rejse. Hvordan virker det? Hvad hvis der ikke er et særligt ammeområde på stedet? Hvad nu, hvis det er koldt? Hvad nu, hvis folk kigger? Det ved vi. Derfor har alle vores ammetoppe en praktisk, let tilgængelig ammefunktion, der gør det nemt for dig at amme dit barn når som helst og hvor som helst. Amningslaget er problemfrit integreret i Design , er ikke voluminøst over brystet og reducerer risikoen for, at din overkrop udsættes for kold luft. Lagene kan enten lukkes med knapper eller lynlåse, eller de kan blot skubbes til siden for at give mulighed for diskret amning. Når du er færdig, kan du sætte lagene fast igen eller omarrangere dem. Det kunne ikke være nemmere! Hvis du føler dig utryg ved at amme, eller hvis dit barn let bliver distraheret af den livlige verden omkring dig, kan du tage en ammetørklæde med, som du kan lægge over dig og dit barn. Kluden dækker dit bryst og barnets hoved, så der er masser af plads til, at I begge kan slappe af og ikke overophede.

JUNE amningsfunktionen består af to lag. For at amme skal du blot trække det yderste lag op. Denne funktion gør diskret amning meget nemmere.

Detaljer om pleje:

  • Materiale: 80 % viskose, 20 % nylon
  • maskinvask ved 30 °C
  • Må ikke bruges i tørretumbler
  • Hæng til tørre
  • Må ikke stryges
Produktdetaljer:
  • Rund hals
  • Langærmet
  • Bælte med bindebånd medfølger
  • Strikket stof
  • Længden foran i størrelse M er 66 cm (fra den øverste skulder til enden)


Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama;licious Sygeplejeskjorte MLKIRSTINE Botanisk have
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

mama;licious Sygeplejeskjorte MLKIRSTINE Botanisk have
mama;licious Sygeplejeskjorte MLKIRSTINE Botanisk have
372 kr