mama;licious Parka til gravide til gravide MLJESSA Black
Bæredygtig -26%

mama;licious Parka til gravide til gravide MLJESSA Black


Størrelsesguide
Variant:
  • mama;licious Parka til gravide til gravide MLJESSA Black
  • mama;licious Parka til gravide MLJESSA Navy Blazer

520 kr
Pris
383 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
137 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315184

mama;licious Parka til gravide til gravide MLJESSA Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vores frakker og jakker til gravide holder dig varm og behagelig på alle årstider. Outdoor Det er ikke nogen nem opgave at købe det perfekte ventetøj, især ikke hvis du skal klæde dig på til to. Hvis du er en af de mødre, der er gravid om vinteren, har du brug for en varm graviditetsjakke eller -frakke til at få dig og din baby igennem den kolde årstid. Hvis din almindelige jakke er ved at være lidt for stram, og lynlåsen ikke længere lukker, er det tid til en ny graviditetsjakke, der ikke kun er stilfuld, men også praktisk under hele graviditeten. Vores kollektion af jakker og frakker til gravide byder på alle dine yndlingsjakker til vinter style som f.eks. parkaer til gravide, klassiske wrapcoats eller softshelljakker, men også modeller, der kan bæres hele året rundt som f.eks. mackintoshes til gravide, smarte trenchcoats til gravide eller elegante jakker til gravide til kontoret.

Det perfekte valg af barselsfrakke og jakke

Mamalicious designer ikke kun jakker og frakker til gravide i overensstemmelse med sæsonens tendenser, men udstyrer dem også med funktionelle detaljer. Barselstøj Outdoor giver simpelthen lidt mere komfort under graviditeten, og modellerne er skåret til at passe fra den første til den niende måned. Om foråret og efteråret har du ikke brug for tykt Outdoor tøj. Vælg derfor en lettere Style som f.eks. en trenchcoat til gravide, en softshelljakke eller en wrapcoat til gravide. Wrap- Design s er ikke kun ukomplicerede og nemme at kombinere, men også smarte og velegnede til kontoret. Brug en elastisk, langærmet graviditetskjole og støvler for at få et sofistikeret, elegant efterårslook. Softshelljakker til kommende mødre er derimod lette, åndbare og beskytter mod vind og regn. De er perfekte til gåture i dårligt vejr og kan nemt bæres i flere lag, afhængigt af temperaturen. I de koldeste måneder vil du elske vores parkaer og vatterede jakker til gravide. En snor i taljen eller et bælte fremhæver din graviditetsfigur, og en opstående krave holder dig så varm, at et tørklæde ikke er nødvendigt. Jakkerne er knæ- eller lårlange, så du kan bære dine elskede graviditetskjoler eller -kjoler i de kolde måneder. Hvis du vil have et afslappet look, kan du vælge jeans til gravide og bære en hyggelig trøje over en top til gravide.

Varmt foret vinterparka med aftagelig faux fur-krave på hætten.

Detaljer om pleje:
  • Materiale: 55% genanvendt polyester, 45% polyester
  • Maskinvask ved 30 °C
  • Må ikke bleges
  • Må ikke tørretumbles
  • Hæng til tørre
  • Stryg ved lav temperatur. Maksimal temp. 100 °C
Produktdetaljer:
  • Polstret, kort parka til gravide med polstring
  • Aftagelig faux fur på hætten
  • For hele graviditeten
  • Justerbar snøre i taljen
  • Slidsede lommer og elastiske manchetter
  • Angivne lommer med slids på brystet

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama;licious Parka til gravide til gravide MLJESSA Black
4
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

mama;licious Parka til gravide til gravide MLJESSA Black
mama;licious Parka til gravide til gravide MLJESSA Black
520 kr
383 kr