mama;licious Nederdel til gravide MLCATJA Black
NYHED Bæredygtig

mama;licious Nederdel til gravide MLCATJA Black


Størrelsesguide

Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A399793

mama;licious Nederdel til gravide MLCATJA Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Nederdel til gravide med støttende mavebånd
  • Ribstrikket mønster
  • Pasform: Høj talje
  • Længde: Over knæet

Materiale og pleje:
  • Materiale: 60% genbrugsnylon, 33% polyamid, 7% elastan,
  • Kan vaskes ved 30 °C
  • Må ikke bleges
  • Må ikke tørretumbles
  • Stryg ved lav temperatur. Maksimal temp. 100 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
93 kr
Pris
186 kr
Pris
101 kr

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama;licious Nederdel til gravide MLCATJA Black
mama;licious Nederdel til gravide MLCATJA Black
186 kr