10% EKSTRA JULERABAT!
10% EKSTRA JULERABAT!
Rabatkode:
STKT6059
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Mama Licious Trøje MLKELLY

Mama Licious Trøje MLKELLY

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

209 kr
185 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 24 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A225340

Mama Licious Trøje MLKELLY
Chic langærmet trøje fra Mama Licious med V hals og ryg. Byder på masser af plads til den voksende mave.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 89% polyester, 9% bomuld, 2% elastan
  • Vaskbar ved 30 °C
  • Skal hænges til tørre

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Mama Licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.
Mama Licious Trøje MLKELLY
209 kr
185 kr