mama licious Trøje MLHEART Stripes Peach Blush

mama licious Trøje MLHEART Stripes Peach Blush


Størrelsesguide

Vejl. pris¹
125 kr
Pris
115 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr (8%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A243834

mama licious Trøje MLHEART Stripes Peach Blush
Flot trøje med ekstra detaljer på ærmerne og hjerteprintet. Fremstillet i behageligt jerseystof, som byder på masser af plads til den voksende mave.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar ved 30 °C maskinvask
  • Skal hænges til tørre
  • Vi anbefaler strygning ved middel temperatur

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Mama Licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.
mama licious Trøje MLHEART Stripes Peach Blush
Vejl. pris¹ 125 kr
115 kr
Top mærker