Mama Licious Top MLLEMONADE Blue Haze
Størrelsesguide

229 kr
Pris 210 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
19 kr (8%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A243840

Mama Licious Top MLLEMONADE Blue Haze
Flot blomster print med justerbare stropper og V hals.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% viskose
  • Vaskbar ved 30 °C
  • Skal hænges til tørre
  • Må ikke stryges

Tilbehør

Pris
399 kr
Pris
275 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Mama Licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.
Mama Licious Top MLLEMONADE Blue Haze
229 kr
210 kr
Top mærker