mama  licious svangerskab med svangerskab i svangerskab MLNANCY Lyons Blue

mama licious svangerskab med svangerskab i svangerskab MLNANCY Lyons Blue


Størrelsesguide

Pris
335 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286428

mama licious svangerskab med svangerskab i svangerskab MLNANCY Lyons Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I vestlig kultur er babymonen blevet en stadig mere populær tradition. Ekspanderende forældre tager en velfortjent pause, inden babyen tilslutter sig familien. Normalt er fokus på afslapning og ro, så parret slapper af kan nyde lidt samvær, før babyen ændrer sine prioriteter. Afhængig af fødselsmåneden og den afstand, du vil rejse, kan en tur til en solrig strand udføre vidundere. Selvfølgelig har du brug for den rigtige svangerskab til moderskab. Heldigvis tilbyder mamalicious en række farver og stilartikler.

Farverige barsel badedragter i ét stykke
Hvis du er en af ??de heldige, der går til stranden eller poolen under din graviditet, bør du tjekke det komplette udvalg af svømmetøj til barsel på mamalicious.com. Vi har et stort antal kølige og behagelige badedragter i forskellige smukke Print s. Vores kollektion tilbyder minimalistisk almindelig stil, der giver et skandinavisk touch-look. Vi tilbyder også tropiske print, leopard, blomster og striber, så der er noget for enhver smag. Hver model er udstyret med en elastisk indsats, der tilpasser sig din voksende babymage i alle faser af din graviditet. De er også polstret for ekstra komfort og giver din silhuet den ekstra noget.
På vej mod kysten og tilbage vil du helt sikkert have lyst til at sætte på et af vores nøgestykker. Oplev vores udvalg af badetøj til strandtøj og moderskabshorts. Og selvfølgelig bør dette sommerlige strandantøj ikke være uden en af ??vores stretchy moderskabs-skjorter, som vil ledsage dig indtil levering og videre. buste. Tilbyder meget plads til maven.

produktdetaljer:
  • Materiale: 80% polyamid og 20% ??elastan
  • Vaskbar op til 30 ° C
  • Velegnet til tørretumblere

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama  licious svangerskab med svangerskab i svangerskab MLNANCY Lyons Blue
mama licious svangerskab med svangerskab i svangerskab MLNANCY Lyons Blue
335 kr