mama licious Nursing Shirt MLIRENA Dress Blues

mama licious Nursing Shirt MLIRENA Dress Blues


Størrelsesguide

Pris
190 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308028

mama licious Nursing Shirt MLIRENA Dress Blues
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Hvis dit look kunne gøre med et nyt twist, skal du gennemse vores udvalg af funktionelle og moderigtige plejetoppe. Hos mamalicious ønsker vi, at du har det godt, mens du ammer din baby, uanset hvor du er, eller hvad du laver. Vores stilfulde samling af lange og korte ærme toppe, ammende tanktoppe og ærmeløse toppe passer let ind i din nuværende garderobe og gør det nemt for dig at finde en ny (livsstil) stil, hvor amning af din baby skal være let og behagelig - uden at gå på kompromis om elegance og trend. Alle vores amningstoppe er lavet af materialer, der føles bløde mod huden.

Stylingtips til din amningstop

Når dit barselstøj er bag dig, kan du bær let på eksisterende stykker fra din garderobe før graviditet for at skabe det perfekte outfit. Tag dig tid og prøv dine ""gamle"" tøj - men vær ikke skuffet, hvis alt ikke passer (endnu)! En ammetrøje parret med dine yndlingsjeans og søde sneakers giver et let, trendy look, der er perfekt på travle dage, når du vil fokusere på din baby og kommende ærinder. Når du er tilbage på kontoret eller ønsker at klæde dig ekstra elegant under barselsorloven, skal du vælge en blomsterhvid sygeplejeskjorte og parre den med et blyantnederdel eller bløde bukser i en neutral farve. Dette vil skabe et smigrende, men alligevel behageligt tøj, der gør dig til en head-turner. Til køligere dage tilbyder vi langærmede amningstoppe i tynde og tykke stoffer for at se dig gennem årstidsskiftet. For at få ekstra varme, skal du bære en cardigan over den.

Amning på farten

De fleste mødre kommer til det punkt på et tidspunkt, hvor de dør for at forlade hus til en kop kaffe eller at møde deres ven på en tur i parken. Men den største bekymring for nye mødre er spørgsmålet om amning af deres baby, når de er ude og omkring. Hvordan virker det? Hvad hvis der ikke er noget udpeget amningsområde på stedet? Hvad hvis det er koldt? Hvad hvis folk kigger? Vi ved. Derfor har alle vores amningstoppe en praktisk og let tilgængelig ammefunktion, der gør det nemt for dig at amme din baby når som helst og hvor som helst. Amningslaget er problemfrit integreret i designet, er ikke voluminøst over brystet og reducerer risikoen for, at din overkrop udsættes for kold luft. Lagene fastgøres enten med knapper eller lynlåse eller kan simpelthen skubbes til siden for at give mulighed for diskret amning. Når du er færdig, sætter du lagene på igen eller omarrangerer dem. Det kunne ikke være nemmere! Hvis du føler dig utilpas ved amning, eller din baby let distraheres af den livlige verden rundt, skal du bringe en ammende klud, der skal placeres over dig og din baby. Kluden dækker dit bryst og babyens hoved og efterlader masser af plads til jer begge til at slappe af og ikke overophedes.

Diskret og praktisk amning
NELL sygeplejefunktionen består af et rundskåret stoflag til amning, der er dækket af en rund halsudskæring. For at amme skal du blot trække det ydre stoflag til siden og trække stofflaget op til pleje.

Plejeoplysninger:
  • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% spandex.
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Må ikke bleges
  • Må ikke tørretumbles
  • Hæng til tørt
  • Strygejern på medium niveau
Produktdetaljer:
  • Trykt amningstop
  • Elastisk talje
  • NELL sygeplejefunktion
  • Modellen er iført størrelse M

"

Tilbehør

Pris
357 kr
Pris
240 kr
Pris
219 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious Nursing Shirt MLIRENA Dress Blues
mama licious Nursing Shirt MLIRENA Dress Blues
190 kr