mama licious Nursing Shirt MLADDIE Cream Gold
Størrelsesguide

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290881

mama licious Nursing Shirt MLADDIE Cream Gold
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Hvis dette look kan f † et nyt pr'g, kan du gennemse vores udvalg af funktion og moderigtige sygepleje toppe. Hos mamalicious vil vi have dig til f ›le dig komfortabel med amme din baby, uanset hvor du er, eller hvad du laver. Vores stilfulde samling af lange og korte 'rmetopper, amningstanke og' rmel ›se toppe passer let let ind i din nuv'rende garderobe og g› r det nemt for at grave i finde en ny (livsstil) stil, hvor amning af din baby skal v lade og opføre sig - uden at g † p † kompromis p † elegance og trend. Alle vores ammetopper er lavet af materialer, der f ›les bl› de p † huden.

Stylingtips til din ammestop

N † r moderskabstiden er bag dig, du kan nemt b're den nye stykker fra din garderobe f ›r graviditet for at skabe det perfekt t ›j. Tag dig tid og pr ›v dine"" gamle ""t› j - men bliv ikke skuffet, hvis ikke alt passer (Vælg)! En ammestr ›je i kombination med dine yndlingsjeans og smukke sneakers giver og ukompliceret, trendy look, der er perfekt p † rejse dage, n † r du vil koncentrere dig om din baby og kommende 'rinder. N † r du er tilbage p † kontoret eller ›nsker ved pynte dig i barselsorlov, skal du v'lge og blomthvit sygepleje og kombinere den med et blyant nederdel eller bl› de bukser i en neutral farve. Resultatet er et smigrende, men alligevel behageligt t ›j, der g› r dig til en rigtig blikfang. I de k ›ligere dage tilbyder vi lang'rmede ammeoverflader lavet af tynde og tykke stoffer, der f› lger dig gennem ssonskiftet. For ekstra varme skal du have en cardigan over det.

Amning undervejs

De fleste m ›drejer til det punkt, hvor de vil forlade huset til en kop kaffe eller en tur i parken med deres k'reste . Mænd den st ›rste bekymring for unge m› dre er sp ›rgsm † lad om amning af babyer, n † r de er ude og omkring. Hvordan fungerer det? Hvad hvis der ikke findes et bestemt ammested p † sted? Hvad hvis det er koldt? Hvad hvis folk kigger efter? Vi ved det. Derfor har alle vores ammede toppe og praktisk, lad tilgnegelig ammefunktion, der g ›r det nemt for dig ved amme din baby n † r som helst og hvor som helst. Amningsposition er problemfrit integreret i Design-plejehovedet, spreder sig ikke over brystet og reducerer risikoen for, at din overkrop uds'ttes for kold luft. Lagene er enten fastgjort med knapper eller lynl † se eller kan ganske enkelt skubbes til siden for diskret amning. N † r du er f'rdig, skal du fastg ›re eller omarrangere lagene. Det kunne ikke være lettere! Hvis du f ›ler dig brugepas med amningen, eller din baby lad blive distraheret af den rejse verden omkring dig, skal du medbringe og sygeplejeark med dig til at placere over dig og din baby. Stoffet dækker dette krystal og babyens hoved, en eneste giver dig begge pladser til at slappe af og ikke overophedes.

Den bl ›de MLEMMELY ammestr› din giver dig mulighed for diskret ved amme din tidligere maveboer med sin sofistikerede ammefunktion.

Diskret og praktisk amning
NELL-ammefunktionen bedst † r af et rundsk † ret stoflag til amning, som er kørt af og rundt halsudsk'ring. For ved amme skal du bare trække det, der er stoflag til siden, og trække stoffet til amning.

Vedligeholdelsesoplysninger ::
 • Materiale: 57% ›kologisk bomuld, 38% polyester, 5% elastan
 • Maskinvask ved 30 ø C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke t ›rretumbler
 • Hang ved t› rre
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ø C
produktoplysninger:
 • Enfarvet amningstop fra Jersey
 • rund hals
 • Perfekt til hverdagen - altid og overalt
 • NELL ammefunktion
 • Modellen b'rer st ›rrelse M

"

Tilbehør

Pris
357 kr
Pris
335 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious Nursing Shirt MLADDIE Cream Gold
4
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

mama licious Nursing Shirt MLADDIE Cream Gold
mama licious Nursing Shirt MLADDIE Cream Gold
223 kr