mama licious Moderskabskjole MLNEWMIVANA Georgia Peach
Størrelsesguide
Variant:
 • mama licious Maternity kjole MLNEWMIVANA Cream Guld
 • mama licious Moderskabskjole MLNEWMIVANA Georgia Peach

373 kr
Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292619

mama licious Moderskabskjole MLNEWMIVANA Georgia Peach
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Er du en arbejdende gravid kvinde, leder efter et eller til nyt t ›j til kontoret uden at skulle bekymre dig om at blive klodt om morgenen?
Eller leder du efter forskellige udseende, som du kan tage den lunge ventede Babymoon eller p † ferie?

M † ske har du begge i butik!
Under alle omstændigheder er du p † den sikre side, n † r du tilføj ›jer nogle barselkjoler fra mamalicious til din garderobe, da disse must-haves er en enkel l› sning til dine behov under graviditet. Ligegyldigt om du vil opdatere din samling af kontoret ›jsdags kjoler, eller hvis du leder efter den matchende"" lille sorte ""moderskabsskole med blunder til den specielle lejlighed, har vi n› jagtigt det, du har brug for.

Kjoler der simpelthen passer
Kjoler fra mamalicious er designet, s † du kan b're dem n † r som først under din graviditet. Da de fleste af stykkerne anvendes og lille m'ngde str'kning, vil de tilpasse signere stadig skiftende krop indtil fslen. Vi tilbyder og er † et udvalg af kjoler, der passer til enhver tænkelig lejlighed, som du kan være elegant eller afslappet stil afhængig af lejligheden. Kombiner og skarlagen moderskabskjole med str ›mpebukser eller leggings og elegante, mænds behagelige sko til et› jnefaldende outfit.
Udnyt allsidigheden af ???? vores kjoler, og v'r dristig og i ›jnefaldende i din styling.

Hvis du vil have et mindre og mindre formelt look i Skandinavisk stil, skal du bere en af ???? vores barsel-jeans eller barselbukser med en strik kole omdannet til en top.

Vi har et stort udvalg af langvarige barelektroler og barselstrik, hvor der er nogle, der er lidt tykkere ende andre og indehaver dig hvorfor specielt varm. Nogle har striber, polka dots eller et specifikt udskrivning og interessant design, der vil forbedre dette udseende. Blot ende på vores almindelige almindelige farver. Jeg varmere dage eller indrykker ›rs aktiviteter har vi adskillige kortere moderskabskjoler og nogle 'rmel› se modeller, der er velegnet til mange forskellige aktiviteter. Uanset din personlige præference for 'rmel'ngder og -m ›nstre eller, vigtigere, tiger, temperaturer, du kl'der dig til, vil du v're taknemmelig til at investere i nogle n› glestykker.

Mænd, hvad er du specielt begyndt, hvor det skal det bare være elegant? Mamalicious tilbyder og varierer udvalg af festkjoler, der altid passer.

Vi har en stor samling af kjoler i forskellige lænder og stil. M † ske og maxi-kjole med matchende forening, der kan binde individuelt ved siden, ville vige lige det lige for dig. Ud over en r'kke mini og midi blonder kjoler, b'rer vi ogs † trendy tryk som slangel'der, striber eller abstrakte m ›nstre. Uanset hvad der er eller lejlighed - hos os finder du en formel kjole, der passer perfekt til din smag.

Vedligeholdelsesdetaljer:
 • Materiale: 55% bomuld, 20% nylon, 20% polyester, 5% elastan
 • Maskinvask ved 30 ø C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke t ›rretumbler
 • H'ngt til t› r
 • M † ikke stryges
produktdetaljer:
 • Kort'rmet moderskabskjole med blonder
 • Inkl. Satinb † nd i taljen
 • For hele graviditeten
 • Ved forskellige lejligheder, som bryllupper eller sommerfester
 • Modellen b'rer st ›rrelse M


"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious Moderskabskjole MLNEWMIVANA Georgia Peach
4
14 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

mama licious Moderskabskjole MLNEWMIVANA Georgia Peach
mama licious Moderskabskjole MLNEWMIVANA Georgia Peach
373 kr
372 kr