mama licious MLREBEKA Mazarine Blue
-37%
Størrelsesguide

260 kr
Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
96 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294240

mama licious MLREBEKA Mazarine Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Du klæder dig til to og er på udkig efter en barselsbukse, som Style tilbyder komfort og en fleksibel pasform? Her finder du stilfulde bund til din voksende mave. Fra forretningsbukser til ukompliceret Jumpsuit s til hyggelige graviditetsjoggebukser - hos os er du godt forberedt på de kommende sæsoner. Vi hjælper dig gerne med at finde et nyt barselsdragt til arbejde, fester eller dovne dage. Uanset om du leder efter en model til over eller under maven, er vores design alle behagelige og vokser med dig. Kollektionen tilbyder grundlæggende farver og også nye trendy Print s, så du ikke behøver at vælge mellem stil og bærekomfort under graviditeten.

barselbukser til arbejde
Vi ved at det kan være en udfordring at klæde sig elegant og stilfuldt på kontoret selv under graviditeten. Med Mamalicious kan du stadig skabe et stilfuldt, professionelt og frem for alt mavevenligt tøj uden at skulle udskifte hele garderoben. Løsningen er at vælge et par vigtige stykker, der tager dig fra møde til afslappet fredag. Vælg en flydende bluse, der er både alsidig og praktisk, og som vil ledsage dig ubesværet i hele din graviditet. For et smukt kontorudseende, kombiner blusen med smarte bukser og en blazer, eller vælg trykte bukser for at krydre udseendet. Figur-flatterende sorte bukser er en forventende mors bedste ven. Du kan gøre dem elegante eller afslappede og Print kombinere dem med enhver farve og enhver. På koldere dage skal du bære dem på kontoret Essential: moderskabstricanen, der er vigtig under graviditeten og derefter. Vælg en lang cardigan med et bælte, der ikke kun holder dig tæt og varm, men også fremhæver din mave smukt. Vi kender alle de dage, hvor vi har travlt og hurtigt skal sammensætte et stilfuldt tøj. Jumpsuit til forventede mødre er både ukomplicerede og behagelige, og du behøver ikke bekymre dig om matchende toppe. Når det er koldt, skal du bare bære en blazer eller jakke over den, glide på behagelige sko, så er du klar til at gå ud på ingen tid.

Sådan finder du de perfekte fødselsbukser
Hvis du er en kvinde med en aktiv livsstil, skal feel-good-faktoren være der hele dagen. Vores barselsbukser dækker maven og giver ekstra støtte og komfort. Afhængigt af dine præferencer kan du også vælge et par bukser med linning, der passer direkte under din babys mave, samtidig med at du sikrer fri bevægelighed og komfort. Når din baby vokser, er det vigtigt at bære bukser i elastisk stof, så du og din mave kan nyde maksimal komfort og bevægelsesfrihed. Vores barselsbukser i jersey bliver din bedste ven, især i de sidste måneder af din graviditet. Jersey er kendt for sine draperingsegenskaber og fleksibilitet, hvilket gør det til et perfekt materiale til barselsbukser ikke kun på koldere dage, men også i den varme årstid, da det også er meget åndbart, så hvorfor ændre din stil under graviditeten, når du let kan se ud chic i vores barselbukser og Jumpsuit s kollektion?

Vedligeholdelsesdetaljer:
  • Materiale: 100% LENZING ™ ECOVERO ™ Viskose
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Må ikke bleges
  • Brug ikke tørretumbler
  • Hæng til tørring
  • Stryg ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
  • omstændighedsshorts med blondebånd
  • Elastisk linning med snøring
  • For hele graviditeten
  • Kan kombineres med sømløs top og sneakers
  • Vælg bare din sædvanlige størrelse


"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious MLREBEKA Mazarine Blue
mama licious MLREBEKA Mazarine Blue
260 kr
164 kr