Mama Licious MLLEA Nederdel navy blazer

Mama Licious MLLEA Nederdel navy blazer


Størrelsesguide

209 kr
Pris 189 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr (10%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A240796

Mama Licious MLLEA Nederdel navy blazer
En lang nederdel som passer til enhver lejlighed Den stribede mavebånd over maven giver plads til din voksende baby mave. Spalten på siden sikrer at man har bevægelsesfrihed.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bio-bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar ved 30 °C maskinvask
  • Skal hænges til tørre
  • Må stryges ved lav temperatur. Højeste temperatur. 100 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Mama Licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.
Mama Licious MLLEA Nederdel navy blazer
209 kr
189 kr
Top mærker