mama licious MLKARELY ammekjole Sort
Størrelsesguide

Pris
261 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien mamalicious TESS

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287049

mama licious MLKARELY ammekjole Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Amningskjoler er blandt de bedste tøj til nyfødte mødre efter fødslen. De er bløde, ukomplicerede til slid og stil n og frem for alt begrænser de dig ikke i tiden efter fødslen. Kjoler fra mamalicious er beregnet til forventningsfulde mødre og nye mødre. Dette betyder, at nogle kjoler kan bæres som barselkjoler såvel som efter babyens fødsel, eller at der er lagt særlig vægt på nogle detaljer. Disse inkluderer bløde, elastiske materialer, valgfri bindebælter, skjulte ammefunktioner, sømløse lag og smigrende silhuetter til kroppen efter graviditeten.

Sådan style du en amningskjole

Som ung mor er det dejligt at have dage, hvor du kan se rigtig godt ud (på trods af de søvnløse nætter), og du behøver ikke at bekymre dig om, om du nemt kan amme din baby uden at skulle tage halvdelen af ??dit tøj af. Alle vores kjoler er så smarte, at du bare skal sætte dem på og afrunde dem med dine yndlingssko og tilbehør. Du vil se fabelagtig ud på ingen tid overhovedet. Er det koldt? Bær derefter din ammende afslappet kjole med elegante leggings eller barsel-jeans for et trendy look. Vælg en bred kjole med et slående print eller iøjnefaldende geometrisk mønster, og kombiner den med en tynd pasform. Rund dit outfit med flade sko eller Chunky sneakers, og du er klar til at gå! Vores bløde barselstrik passer til dig selv efter graviditet og er behageligt og behageligt. Glem ikke Basic-s - du finder også bløde amme-bh'er og amningstanke, som du kan bære under om nødvendigt.

Amningskjolen MLKARELY med en moderne en Allover - Print ender over knæet - giver dig muligheden for at amme din tidligere abdominale beboer diskret offentligt.
TESS-ammefunktionen består af et stoflag til amning, der er dækket af et stof med en indpakningseffekt. For at amme, skal du blot trække det ydre stoflag til siden og trække stoffet op til amning.

Vedligeholdelsesoplysninger:
 • Materiale: 95% LENZING ™ ECOVERO ™ Viscose, 5% elastan
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tør
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktoplysninger:
 • TESS ammefunktion
 • Floral es Bodycon moderskab kjole
 • Blødt, stretchigt jersey-stof
 • Til hele graviditeten
 • Kan kombineres med den tilsvarende bindestrop
 • Modellen bærer størrelse M


"

Tilbehør

Pris
159 kr
Pris
359 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topseller

mama licious MLKARELY ammekjole Sort
261 kr