Donér eller spar 10% ✓
Donér eller spar 10% ✓
Kun idag:
KUPON-VALG
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg nu
mama licious Maternity Shirt MLTRINE Golden Spice

mama licious Maternity Shirt MLTRINE Golden Spice


Størrelsesguide

Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299721

mama licious Maternity Shirt MLTRINE Golden Spice
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"En velafskåret, klassisk T-shirt bør ikke mangle i nogen barselsgarderobe og kan bæres hele sæsonen! Hos Mamalicious har vi en T-shirt til enhver lejlighed. Fra farverige t-shirts til enkle sorte og hvide t-shirts, smukke Print s og muntre mønstre. Vi vil have dig til at være behagelig, trendy og stilfuld i løbet af din ni måneders graviditet. T-shirtsne er lavet af blød, elastisk jersey med sarte læg på siden, der giver din voksende mave masser af plads. De viser dygtigt din babys mave, og stilen passer til hele graviditeten. Vores udvalg af barsel-T-shirts i løs eller slank pasform præsenterer sig med V-hals, rund hals og stand-up krave. Vælg en klassisk, farvet barsel-T-shirt eller en model med blonder, glitter eller pailletter.

Vedligeholdelsesdetaljer:
  • Materiale: 95% viskose, 5 % elastan
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Bleg ikke
  • Brug ikke tørretumbler
  • Hæng til tørre
  • Stryges ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
  • barseltop med blonderudskæring
  • Babylock-detalje i slutningen
  • I hele graviditeten
  • Cool at kombinere med jeans og sneakers


"

Tilbehør

Pris
335 kr
Pris
382 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious Maternity Shirt MLTRINE Golden Spice
mama licious Maternity Shirt MLTRINE Golden Spice
141 kr