Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
mama licious Maternity parka MLJESSA Sort
Størrelsesguide
Variant:
 • mama licious Maternity parka MLJESSA Sort
 • mama licious Maternity parka MLJESSA Buckthorn Brown

Pris
521 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297390

mama licious Maternity parka MLJESSA Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med vores barseljakker og -jakker vil du være varm og nuttet gennem alle årstider, og det er ikke en let opgave at købe perfekt barsel Udendørstøj, især hvis du klæder dig til to. Hvis du er en af ??de mødre, der er gravid om vinteren, skal du bruge en varm barseljakke eller frakke til at hjælpe dig og din baby med at komme igennem den kolde årstid. Hvis din almindelige jakke bliver lidt for stram, og lynlåse ikke lukker længere, er det tid til en ny barseljakke, der ikke kun er stilfuld, men også praktisk i hele din graviditet. Vores kollektion af barseljakker og -frakker tilbyder alle dine yndlings vinterstil som moderskabsparker, klassiske wrap-around frakker eller soft shell jakker, men også stilarter, der kan bæres hele året som barske regnfrakker, smarte moderskabsjakker eller elegante barseljakker til kontoret.

Det perfekte valg af barselsfrakke og jakke

Mamalicious designer ikke kun barselsjakker og frakker efter sæsonbetingede tendenser, men giver dem også funktionelle detaljer . Barsel Udendørstøj giver simpelthen lidt mere komfort under graviditeten, og modellerne er skåret til at passe fra den første til den niende måned. Om foråret og efteråret behøver du ikke bære tykke udendørs tøj. Så vælg en lettere stil som en barsel, en blød skaljakke eller en barselsomslag. Indpakningsdesign er ikke kun ukompliceret og let at kombinere, men også smarte og egnede til kontoret. Brug en elastisk, langærmet fødselsdags kjole og støvler til et sofistikeret, simpelt efterårslook. Softshell-jakker til forventede mødre er derimod lette, åndbare og giver beskyttelse mod vind og regn. De er perfekte til gåture i dårligt vejr og kan bæres i et lagdelt look afhængigt af temperaturen. I de koldeste måneder vil du elske vores barselsparker og polstrede jakker. En snor i taljen eller et bælte understreger din graviditetsfigur, og en ståkrave holder dig så varm, at et tørklæde ikke er nødvendigt. Jakkerne er knælange eller lårlængde, så du kan bære dine elskede barsel nederdele eller kjoler selv i den koldere sæson. For et afslappet look skal du vælge en barseljeans og bære en hyggelig sweater over barseltoppen.

Varmt foret vinterparker med aftagelig falsk pelskrave på hætten.

Vedligeholdelsesdetaljer:
 • Materiale: 55% genanvendt polyester, 45% polyester
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Må ikke bleges
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tørring
 • Stryg ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
 • Polstret, kort barselsparka
 • Aftagelig syntetisk pels på hætte
 • Under hele graviditeten
 • Justerbar snøre i taljen
 • Indsættelseslommer og elastiske ærmekanter
 • Angivet indsættelseslomme på brystet

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
156 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious Maternity parka MLJESSA Sort
3.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

mama licious Maternity parka MLJESSA Sort
mama licious Maternity parka MLJESSA Sort
521 kr