❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
mama licious Maternity dress MLNEWMIVANA Green Milieu
Størrelsesguide
Variant:
 • mama licious Maternity dress MLNEWMIVANA Green Milieu
 • mama;licious Kjole til gravide MLNEWMIVANA Fire Leaf Clover
 • mama licious Maternity kjole MLNEWMIVANA Cream Guld
 • mama licious Moderskabskjole MLNEWMIVANA Georgia Peach

Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292610

mama licious Maternity dress MLNEWMIVANA Green Milieu
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Er du en arbejdende gravid kvinde på udkig efter et eller to nye tøj til kontoret uden at skulle bekymre dig om at klæde dig om morgenen?
Eller leder du efter forskellige udseende, som du kan tage med til den længe ventede Babymoon eller på ferie?

Måske har I begge på lager!
Under alle omstændigheder er du på den sikre side, når du tilføjer nogle barselkjoler fra mamalicious til din garderobe, da disse must-haves er en enkel løsning til dine behov under graviditeten. Uanset om du vil opdatere din samling af dagtøj til kontortøj eller hvis du er på udkig efter den matchende ""Little Black"" barselkjole med blonder til den særlige lejlighed, har vi præcis det, du har brug for.

Kjoler, der bare passer
Tøjet fra mamalicious er designet, så du kan bære dem når som helst under din graviditet. Da de fleste af stykkerne indeholder en lille mængde stræk, vil de tilpasse sig din stadigt skiftende krop indtil fødslen. Vi tilbyder også et udvalg af kjoler, der passer til enhver tænkelig lejlighed, som du kan bære elegant eller afslappet stil afhængigt af lejligheden. Kombiner en karminrød moderkjole med strømpebukser eller leggings og elegante, men behagelige sko til et iøjnefaldende outfit.
Udnyt alsidigheden af ??vores kjoler, og vær dristig og iøjnefaldende i din styling.

Hvis du vil skabe et lidt mindre formelt skandinavisk stil-look, skal du bære en af ??vores barselsjeans eller barselsbukser med en strikket kjole konverteret til en top.

Vi har et stort udvalg af barske kjoler med lange ærmer og strik til barsel, hvoraf nogle er lidt tykkere end andre og derfor holder dig særligt varm. Nogle har striber, prikker eller et specielt print og interessante designs, der forbedrer dit look endnu mere end vores mere diskrete almindelige farvede Style s. Til varmere dage eller indendørs aktiviteter har vi adskillige kortærmede barselkjoler og nogle ærmeløse modeller, der passer til mange forskellige aktiviteter. Uanset din personlige præference for ærmelængder og mønstre eller, endnu vigtigere, den temperatur, du klæder dig til, vil du være taknemmelig for at investere i nogle nøglestykker.

Men hvad har du på de specielle begivenheder, hvor skal være mere elegant? Mamalicious tilbyder et varieret udvalg af festkjoler, der altid passer.

Vi har en stor samling af kjoler i forskellige længder og Style s. Måske ville en maxikjole med et matchende linning, der kan bindes individuelt i siden, være lige rigtigt for dig. Udover en række mini- og midi-blondekjoler bærer vi også trendy Print s som slangeskind, striber eller abstrakte mønstre. Uanset hvilken sæson eller lejlighed - hos os finder du en formel kjole, der passer præcis til din smag.

Vedligeholdelsesdetaljer:
 • Materiale: 55% bomuld, 20 % nylon, 20% polyester, 5% spandex
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Må ikke bleges
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tørring
 • Må ikke stryges
produktdetaljer:
 • Kortærmet fødselsdags kjole med blonder
 • Inkluderet satinbånd i taljen
 • For hele graviditeten
 • Til forskellige lejligheder som bryllupper eller sommerfester
 • Modellen er iført størrelse M


"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious Maternity dress MLNEWMIVANA Green Milieu
3.7
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

mama licious Maternity dress MLNEWMIVANA Green Milieu
mama licious Maternity dress MLNEWMIVANA Green Milieu
372 kr