Mama Licious Kjole MLLEA strawberry ice
Mama Licious Kjole MLLEA strawberry ice
295 kr
275 kr
Pris inkl. moms
Størrelsesguide

295 kr
Pris
275 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A240967

Mama Licious Kjole MLLEA strawberry ice
Maxi kjole til ventende mødre lavet af et elastisk strikstof. Denne ærmeløse graviditetskjole med en rund hals sikrer en sommerlig følelse med det stribede mønster.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bio-bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar ved 30 °C maskinvask
  • Skal hænges til tørre
  • Må stryges ved lav temperatur. Højeste temperatur. 100 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Mama Licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topseller

Mama Licious Kjole MLLEA strawberry ice
295 kr
275 kr
Top mærker