Mama Licious Jeans MLZEAL thyme
Størrelsesguide

489 kr
Pris
469 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A240946

Mama Licious Jeans MLZEAL thyme
Moderigtige 7/8-længde outline jeans med coole slid detaljer og lynlås detaljer. Det elastiske bånd om livet sørger for den bedste pasform gennem graviditeten.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 90% bomuld, 8% polyester, 2% elastan
  • Vaskbar ved 30°C
  • Slim Fit.
  • Må ikke tørretumbles
  • Skal hænges til tørre
  • Må stryges ved lav temperatur.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Mama Licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topseller

Mama Licious Jeans MLZEAL thyme
489 kr
469 kr
Top mærker