mama licious Graviditetsjakke MLTIKKA Carry Me navy

mama licious Graviditetsjakke MLTIKKA Carry Me navy


Størrelsesguide

1.249 kr
Pris
1.199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
50 kr (4%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A180665

mama licious Graviditetsjakke MLTIKKA Carry Me navy


Dejlig varm graviditetsjakke med justerbare ærmer, sidelommer, taljebånd og en lille taske med lynlås på forsiden. Inkl. en sammenfoldelig hætte med løbegang. Byder på masser af plads til den voksende mave takket være et ekstra stofstykke, som kan lynes på forsiden. Inkl. et yderligere stofstykke med en integreret bæresele i jakken. Begge stofstykker kan nemt og enkelt fjernes og skiftes takket være det praktiske lynlåssystem.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 47% polyester, 41% bomuld, 12% nylon
  • For: 100% polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Mama Licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.
mama licious Graviditetsjakke MLTIKKA Carry Me navy
1.249 kr
1.199 kr
Top mærker