mama licious Graviditetsbadedragt MLNANCY Black Iris

mama licious Graviditetsbadedragt MLNANCY Black Iris


Størrelsesguide
  • Mama Licious Badedragt MLNANCY stribet

379 kr
Pris
355 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
24 kr (6%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A238417

mama licious Graviditetsbadedragt MLNANCY Black Iris


Fin badedragt til kommende mødre med justerbare skulderstropper fra mama licious. Byder på tilstrækkelig plads til babymaven.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% polyamid og 20% elastan
  • Vaskbar op til 30 °C
  • Kan tørretumbles

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Mama Licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.
mama licious Graviditetsbadedragt MLNANCY Black Iris
379 kr
355 kr
Top mærker