mama licious Circumstances skjorte MLELISE Chinese Yellow
-27%

mama licious Circumstances skjorte MLELISE Chinese Yellow


Størrelsesguide

149 kr
Pris
109 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294248

mama licious Circumstances skjorte MLELISE Chinese Yellow
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"En velafskåret, klassisk T-shirt bør ikke mangle i nogen barselsgarderobe og kan bæres hele sæsonen! Hos Mamalicious har vi en T-shirt til enhver lejlighed. Fra farverige t-shirts til enkle sorte og hvide t-shirts og smukke Print s og muntre mønstre. Vi vil have dig til at være behagelig, trendy og stilfuld i løbet af din ni måneders graviditet.

T-shirtsne er lavet af blød, elastisk jersey med sarte læg på siden, der giver din voksende mave masser af plads. De modregner dygtigt din babys mave, og Style passer til hele graviditeten. Vores udvalg af barsel-T-shirts i løs eller slank pasform præsenterer sig med V-hals, rund hals og stand-up krave. Vælg en klassisk, farvet barsel-T-shirt eller en model med blonder, glitter eller pailletter.

Vedligeholdelsesdetaljer:
  • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan
  • Maskinvask ved 30 ° C
  • Må ikke bleges
  • Brug ikke tørretumbler
  • Hæng til tørre
  • Stryges på mellemlang indstilling
produktdetaljer:
  • Barsel-T-shirt med udsagning
  • Med økologisk bomuld
  • Under hele graviditeten
  • Cool at kombinere med jeans og sneakers


"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious Circumstances skjorte MLELISE Chinese Yellow
mama licious Circumstances skjorte MLELISE Chinese Yellow
149 kr
109 kr