Mama Licious Capri 3/4 Jeans MLCRINKLE light blue denim
-20%

Mama Licious Capri 3/4 Jeans MLCRINKLE light blue denim


Størrelsesguide

469 kr
Pris
375 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
94 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A24082100000011

EAN: 5713736561084

Mama Licious Capri 3/4 Jeans MLCRINKLE light blue denim
Komfortable jeansbukser, som tilpasser sig din voksende mave. Specielt designet fra mama licious til kommende mødre. Jeansbukserne er formstabile Du kan vælge mellem jeans med bæltebånd eller jeans med elastikbånd. Husk - det er altid en god ide at vælge den samme størrelse, som du normalt bruger. De smukke, fashionable capri jeans MLCRINKLE fra Mama Licious er perfekte til alle looks. Byder på masser af plads til den voksende mave. Det elastiske bånd om livet sørger for den bedste pasform gennem graviditeten.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 62% lyocell, 28% bomuld, 8% polyester, 2% elastan
  • Vaskbar ved 30°C
  • Må ikke tørretumbles
  • Skal hænges til tørre
  • Må stryges ved lav temperatur.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

Mama Licious Capri 3/4 Jeans MLCRINKLE light blue denim
Mama Licious Capri 3/4 Jeans MLCRINKLE light blue denim
469 kr
375 kr