mama licious barselsjakke MLELLA Olive Night
-11%

mama licious barselsjakke MLELLA Olive Night


Størrelsesguide

967 kr
Pris
863 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
104 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315078

mama licious barselsjakke MLELLA Olive Night
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Moderigtig ventepant med høj krave og knaplukning. Parker MLNANS har mange flotte detaljer og giver dig masser af plads til din babybule.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 30°C
  • Tørres i tørretumbler
  • To lommer foran
  • Detaljeret ledning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious barselsjakke MLELLA Olive Night
mama licious barselsjakke MLELLA Olive Night
967 kr
863 kr