JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon
mama licious ammekjole MLHANNE Georgia Peach
-27%
Størrelsesguide

260 kr
Pris
191 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
69 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292599

mama licious ammekjole MLHANNE Georgia Peach
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Sygeplejekjoler er blandt de bedste tøj til nye mødre efter fødslen. De er bløde, ukomplicerede at have på og til stil n, og frem for alt begrænser de dig ikke i tiden efter fødslen. Kjoler fra mama licious er til vordende mødre og nybagte mødre. Dette betyder, at nogle kjoler kan bæres både som barsel kjole og efter at barnet er født, eller at der er lagt særlig vægt på nogle detaljer. Disse inkluderer bløde, elastiske materialer, valgfri bælter, skjulte ammefunktioner, sømløse lag og flatterende silhuetter til kroppen efter graviditet.

Sådan styler du en ammekjole

Som ung mor er det rart at have dage, hvor du kan se rigtig godt ud (på trods af de søvnløse nætter), og du ikke behøver at bekymre dig om, om du nemt kan amme din baby uden at skulle tage halvdelen af ??tøjet af. Alle vores kjoler er så smarte, at du bare skal tage dem på og afrunde dem med dine yndlingssko og tilbehør. Du ser fabelagtig ud på ingen tid. Er det køligt? Brug derefter din ammende afslappede kjole med elegante leggings eller moderskabsjeans for et trendy look. Vælg en bred kjole med et slående print eller iøjnefaldende geometrisk mønster, og kombiner det med en tynd pasform. Afrund dit outfit med flade sko eller Chunky sneakers, så er du klar til at gå! Vores bløde barselstrik passer til dig selv efter graviditeten og er behagelige og behagelige. Glem ikke Basic s - vi har også bløde amme-BH'er og amningstoppe, som du kan have på under, hvis det er nødvendigt.

Den smukt stribede og knapede MLHANNE ammekilim har den praktiske LIA ammefunktion. LIA ammefunktionen består af et skjult lag stof til amning under et panel, der lukkes med knapper eller en lynlås. For at amme skal du blot åbne knapperne eller lynlåsen og trække stoflaget op.

Vedligeholdelsesdetaljer:
 • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tørring
 • Stryges på medium indstilling
produktdetaljer:
 • Stribet, knap 2-i-1 ammekjole
 • Velegnet til graviditet og amning
 • For at amme skal du åbne kjolens forside
 • For perfekt multitasking
 • Modellen er iført størrelse M
 • Vælg bare din sædvanlige størrelse


"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
147 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious ammekjole MLHANNE Georgia Peach
3
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

mama licious ammekjole MLHANNE Georgia Peach
mama licious ammekjole MLHANNE Georgia Peach
260 kr
191 kr