mama licious ammekjole MLDANIELA Peacoat
-15%
Størrelsesguide

251 kr
Pris
213 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
38 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A274336

mama licious ammekjole MLDANIELA Peacoat
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En ventekjole er et must-have under graviditeten. Den vil hjælpe dig gennem enhver garderobekrise, uanset om du skal klæde dig på til arbejde eller til en fredag aftenfest! Udforsk vores brede udvalg af ventekjoler i sæsonens farver. Vi har alt fra afslappede dagkjoler til festklare ventekjoler i graviditetsvenlige pasforme, der alle tilpasser sig dine skiftende former. Med alt fra strikkjoler til langærmede hverdagskjoler til arbejde eller kjoler til særlige lejligheder, der fremhæver dine nye kurver, kan mama licious hjælpe dig med at klæde dig på og være den flotteste kommende mor i denne sæson.

Produktdetaljer:
  • 90% økologisk bomuld, 5% polyester, 5% spandex.
  • Maskinvask ved 30 °C
  • Må ikke bleges
  • Må ikke bruges i tørretumbler
  • Hæng til tørre
  • Stryg ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: mama licious ammekjole MLDANIELA Peacoat
3.5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

mama licious ammekjole MLDANIELA Peacoat
mama licious ammekjole MLDANIELA Peacoat
251 kr
213 kr