mama licious amme kjole MLJACINTA Nugget
-27%
Størrelsesguide

336 kr
Pris
246 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
90 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289112

mama licious amme kjole MLJACINTA Nugget
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Er du en arbejdende gravid kvinde, der leder efter et eller to nye tøj til kontoret uden at skulle bekymre dig om at blive klædt om morgenen? Eller leder du efter forskellige udseende, som du kan tage med dig til den længe ventede babymoon eller på ferie?
Måske skal du gøre begge dele.
Sørg for at tilføje nogle barselkjoler fra mamalicious til din garderobe, da disse must-haves er en enkel løsning til dine behov under graviditeten. Ligegyldigt om du vil opdatere din samling af kontor-passende dagskjoler, eller hvis du leder efter den matchende ""Lille sorte"" moderskabskjole med blonder til den specielle lejlighed, har vi præcis, hvad du har brug for. > Kjoler, der lige passer ...
Tøjet fra mamalicious er designet, så du kan bære dem når som helst under din graviditet. Da de fleste af stykkerne indeholder en lille mængde strækning, vil de tilpasse sig din stadig skiftende krop indtil fødslen. Vi tilbyder også et udvalg af kjoler, der passer til enhver tænkelig lejlighed, som du kan bære elegant eller afslappet stil, afhængigt af lejligheden. Kombiner en scarlet moderskabskjole med strømpebukser eller leggings og elegante, men behagelige sko til et iøjnefaldende outfit. Brug alsidigheden i vores kjoler, og vær fed og iøjnefaldende i din styling.

Hvis du vil skabe et mindre formelt skandinavisk stil-look, skal du bære en af ??vores barsel-jeans eller barselbukser med en strikket kjole, der har blevet konverteret til en top.

Vi har et stort udvalg af langermede barselkjoler og barselstrik, hvoraf nogle er lidt tykkere end andre og holder dig derfor specielt varm. Nogle har striber, polka prikker eller et specielt print og interessante design, der vil forbedre dit look endnu mere end vores mere diskrete, almindelige stil. I varmere dage eller indendørs aktiviteter har vi mange kortærmede barselkjoler og nogle ærmeløse modeller, der er velegnet til mange forskellige aktiviteter. Uanset din personlige præference for ærmelængder og -mønstre eller, vigtigere, tiger, temperaturen, du klæder dig til, vil du være taknemmelig for at investere i nogle nøglestykker.

Men hvad bærer du på de specielle begivenheder, hvor det skal det være mere elegant? Mamalicious tilbyder et varieret udvalg af festkjoler, der altid passer.

Vi har en stor samling af kjoler i forskellige længder og stil. Måske en maxi-kjole med et matchende taljebånd, der kan bindes individuelt ved siden, ville være lige det rette for dig. Udover en række mini- og midi-blonderkjoler bærer vi også trendy print s som slangelæder, striber eller abstrakte mønstre. Uanset hvilken sæson eller lejlighed - hos os finder du en formel kjole, der passer perfekt til din smag.

Vedligeholdelsesdetaljer:
 • Materiale: 100% viskose
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tør
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktdetaljer:
 • Midi-kjole til moderskab med smokket talje
 • Små knapper på brystet
 • >
 • Passer til hele graviditeten
 • Ideel til arbejde eller specielle lejligheder
 • Modellen bærer størrelse M


"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
93 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama licious amme kjole MLJACINTA Nugget
mama licious amme kjole MLJACINTA Nugget
336 kr
246 kr