mama lækre barselsnederdel MLSINEM Læder Brun

mama lækre barselsnederdel MLSINEM Læder Brun


Størrelsesguide

Pris
298 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288862

mama lækre barselsnederdel MLSINEM Læder Brun
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Moderskabsskørt bliver sandsynligvis dine uventede favoritter, fordi de er så praktiske, at du bare kan sætte dem på og forlade huset. De er muligvis mere populære i foråret og sommeren, men de er også en velkommen tilføjelse til din vintergarderobe. Den omfattende samling af Mamalicious giver enhver grund til at investere i forskellige stilartier. Oplev vores omfattende samling af mini-, midi- og maxi-nederdele i boho-chic og andre design såvel som et bredt udvalg af print og materialer.

Har du en graviditetstøj til arbejdstøj? Derefter er nederdele til forventningsfulde mødre den perfekte løsning, for eksempel i form af et plettet mini-nederdel med en behagelig elastisk talje, der passer perfekt over din mave. Eller måske er en flydende maxi-nederdel mere til din smag, som forsigtigt og behageligt ligger sammen mod dine kurver og giver komfort hele dagen fra kl. 9 til 17. Klæder du dig mere afslappet til arbejde? Oplev nogle af vores afslappede Style s, såsom et mini nederdel til forventningsfulde mødre, som du kan bære med leggings om efteråret og vinteren, og som giver dig mulighed for at se dine smukke nakne ben i de varmere måneder. Vi har også nogle udvalgte denim- og bomuldsstil, som er store, moderigtige og perfekte til overgangsperioden. Afslut dit kontorantøj med stropper sand og en elegant barseltrøje eller bluse, og dagen kan begynde.

Vedligeholdelsesoplysninger:
 • Materiale: 100% viskose
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Bleg ikke
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tør
 • Jern ved lav temperatur. Maksimal temperatur 100 ° C
produktoplysninger:
 • Midi-nederdel med moderskab med knapper foran
 • Elastisk talje lukkes over træet
 • For hele graviditeten
 • Kombiner med vores hvide, sømløse top og søde sandal
 • Modellen bærer størrelse M


"

Tilbehør

Pris
126 kr
Pris
159 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mama lækre barselsnederdel MLSINEM Læder Brun
298 kr