Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
MAM sut Perfect Silicone 6-16 & Clip it!

MAM sut Perfect Silicone 6-16 & Clip it!


Variant:
  • MAM sut Perfect Silicone 6-16 & Clip it!
  • MAM sut Perfect Silicone 6-16 & Clip it!

Pris
85 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300048

EAN: 4042894590591

MAM sut Perfect Silicone 6-16 & Clip it!
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sættet består af 2 MAM-emner, der supplerer hinanden perfekt: MAM Perfect er en særligt tandvenlig sut og med MAM Clip det! sutebånd, det kan ikke længere gå tabt! Forældre er især bekymrede over den sunde udvikling af deres små. Derfor er det rart at vide, at MAM er intenst involveret i babyens tand- og kæbeudvikling. Tandlæger er enige: Jo tyndere og mere fleksibel patternas nakke er, desto mindre er der pres på babyens kæbe og tænder. Dette reducerer risikoen for forkert justering af tænder og kæber.

MAM Perfect blev udviklet med ortodontister og børnetandlæger og er klinisk testet. Dens symmetriske, kæbe-passende patte er 60% tyndere og 4 gange mere fleksibel end traditionelle silikone-sutter, hvilket hjælper med at forhindre forkert justerede tænder. * Eksperter anbefaler derfor MAM Perfect til at fremme sund tand- og kæbeudvikling. Derudover er patten lavet af speciel SkinSoft silikone, der føles særlig blød og velkendt i babyens mund. Derfor accepteres patten instinktivt af 94% af babyerne. * Både patten og sutebarnet har en symmetrisk form, hvorfor sutten altid ligger den rigtige vej rundt i munden. Sutten er særligt skånsom mod babyens følsomme hud takket være de generøse lufthuller og det afrundede sutebarn.

Med MAM-klippet det! pacifierholder, sutter, tænderinge og andet legetøj kan let fastgøres til babyens tøj. Stroppen er justerbar i længden og kan bekvemt betjenes med kun en hånd. Den babybeskyttede rem til sutter er blød, vaskbar og holdbar.
MAM Perfect-sutten er velegnet til babyer i alderen 6-16 måneder, overholder EN 1400-standarden. MAM klip det! Sutterbånd overholder EN 12586-standarden. Alle MAM-produkter er naturligvis BPA- og BPS-gratis.

* Videnskabelige rapporter fra Wild Hi Precision Institute viser: MAM Perfect's pattehals er i gennemsnit 60% tyndere kliniske tests fra Wien University Dental Clinic bekræfter : Det er også i gennemsnit fire gange mere fleksibelt end sammenlignelige sutter (gennemsnitsværdier: 32-83% tyndere / 1,1-19,5 gange blødere end normalt silikonsmutter). Klinisk undersøgelse: Tyskland, 2016, n = 86
* Markedsundersøgelse 2010-2018, testet med 1.383 babyer.

Produktoplysninger:
  • Design: turkis
  • Materiale: PP og silikone
  • BPA- / BPS-fri
  • Soother udviklet med ortodontister og tandlæger
  • Speciel form reducerer risikoen af forkert justerede tænder og kæber
  • Lavet af SkinSoft silikone, ekstra blød
  • Fleksibel sutestrop med ring og løkke
  • Længdejusterbar rem
Opmærksomhed: prøve fotos! Farvetoner og motiver kan variere. Intet valg muligt!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

MAM sut Perfect Silicone 6-16 & Clip it!
MAM sut Perfect Silicone 6-16 & Clip it!
85 kr