MAM sut Perfect Silicone 16+ & Clip it!
Pris
73 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300055

EAN: 4042894590621

MAM sut Perfect Silicone 16+ & Clip it!
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sættet består af 2 MAM-emner, der supplerer hinanden perfekt: MAM Perfect er en særligt tandvenlig sut og med MAM Clip det! Sutterem, den kan ikke længere gå tabt!

Forældre er især bekymrede for den sunde udvikling af deres små. Derfor er det rart at vide, at MAM ser nærmere på udviklingen af ??babyers tænder og kæber. Tandlæger er enige: Jo tyndere og mere fleksibel sutens hals er, jo mindre pres på babyens kæbe og tænder. Dette reducerer risikoen for forkert justerede tænder og kæber.

MAM Perfect blev udviklet med ortodontister og børnetandlæger og er klinisk testet. Dens symmetriske, kæbe-passende patte er 60% tyndere og 4 gange mere fleksibel end traditionelle silikone-sutter, hvilket hjælper med at forhindre forkert justerede tænder. * Eksperter anbefaler derfor MAM Perfect til at fremme sund tand- og kæbeudvikling. Derudover er patten lavet af speciel SkinSoft silikone, der føles særlig blød og velkendt i babyens mund. Derfor accepteres patten instinktivt af 94% af babyerne. * Både patten og sutebarnet har en symmetrisk form, hvorfor sutten altid ligger den rigtige vej rundt i munden. Sutten er særligt skånsom mod babyens følsomme hud takket være de generøse lufthuller og det afrundede sutebarn.

Med MAM-klippet det! pacifierholder, sutter, tænderinge og andet legetøj kan let fastgøres til babyens tøj. Remmen er justerbar i længden og kan bekvemt betjenes med kun en hånd. Den babybeskyttede rem til sutter er blød, vaskbar og holdbar MAM Perfect sut er velegnet til babyer fra 16+ måneder, overholder EN 1400-standarden. MAM klip det! Sutterbånd overholder EN 12586-standarden. Alle MAM-produkter er naturligvis BPA- og BPS-fri.

* Videnskabelige rapporter fra Wild-Hi-Precision-instituttet viser: MAM Perfect's pattehals er i gennemsnit 60% tyndere kliniske tests fra Wien Universitet Tandklinik bekræfter: Det er også i gennemsnit fire gange mere fleksibelt end sammenlignelige sutter (gennemsnitsværdier: 32-83% tyndere / 1,1-19,5 gange blødere end normalt silikone sutter). Klinisk undersøgelse: Tyskland, 2016, n = 86
* Markedsundersøgelse 2010-2018, testet med 1.383 babyer.

Produktdetaljer:
  • Design: lyserød
  • Sut til babyer fra 16+ måneder
  • Længdejusterbar rem
  • Lavet af SkinSoft silikone, ekstra blød
  • Fleksibel sutestrop med ring og sløjfe
  • Speciel form reducerer risikoen for forkert justerede tænder og kæber
  • Sutter udviklet med ortodontister og tandlæger
  • Materiale: PP og silikone
  • BPA- / BPS-fri
OBS: prøvebilleder! Farvetoner og motiver kan variere. Intet valg muligt!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAM sut Perfect Silicone 16+ & Clip it!
5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAM sut Perfect Silicone 16+ & Clip it!
MAM sut Perfect Silicone 16+ & Clip it!
73 kr