Erstatningsforslag til udsolgte produkter

MAM Sut Perfect, 0 - 6 måneder, silikone Tiger/blomst sæt med 4 stk.
p.t. udsolgt

MAM Sut Perfect, 0 - 6 måneder, silikone Tiger/blomst sæt med 4 stk.Pris
161 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300898

MAM Sut Perfect, 0 - 6 måneder, silikone Tiger/blomst sæt med 4 stk.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Som forælder er den sunde udvikling af din lille meget vigtig for dig. Derfor er det rart at vide, at MAM beskæftiger sig intensivt med babyens tand- og kæbeudvikling.
Tandlæger er enige om, at jo tyndere og blødere nakken på sutten, jo mindre pres på babyens kæbe og tænder. Dette reducerer risikoen for forkert justering af tænder og kæber. MAM Perfect blev udviklet med ortodontister og børnetandlæger og er blevet klinisk testet. Dens symmetriske, ortodontisk korrekte sugedel er 60% tyndere og 4 gange blødere end den konventionelle silikonspacer, hvilket hjælper med at forhindre forkert justering af tænder. ¹ Eksperter anbefaler derfor MAM Perfect til at fremme en sund tand- og kæbeudvikling. Patten er også lavet af speciel SkinSoft silikone, der føles særlig blød og velkendt i babyens mund. Derfor accepterer 94% af babyerne instinktivt patten. ² Både patten og sutebarnet har en symmetrisk form, hvilket betyder, at sutten altid er i den rette position i munden. Sutten er særligt skånsom mod babyers følsomme hud takket være de store lufthuller og den afrundede form på sutebarnet. Suteknappen er let at gribe og holde i små babyhænder, men på samme tid så flad, at sutten er behagelig for babyen i enhver position. Sutten leveres i en praktisk steriliseringstransportkasse, hvor den hurtigt kan steriliseres i mikrobølgeovnen uden yderligere udstyr.
MAM Perfect-sutten er velegnet til babyer fra 0-6 måneder, overholder EN 1400-standarden og er selvfølgelig BPA / BPS-fri.

produktoplysninger:
  • MAM Perfect pacifier i sæt med 4
  • Udviklet med tandlæger og tandlæger
  • Speciel form reducerer risikoen for forkert justering af tænder
  • Lavet af SkinSoft silikone , ekstra blød
  • Især hudvenlig
  • Knap til fladt greb
  • Leveres i steriliserende transportkasse
  • Til babyer fra 0-6 måneder
  • BPA / BPS gratis


¹ Videnskabelige rapporter fra Wild Hi-Precision Institute viser, at MAM Perfect's sugehals er i gennemsnit 60% tyndere kliniske tests af universitetets tandklinik Wien bekræfter dette: Det er i gennemsnit også fire gange mere fleksibelt end sammenlignelige sutter (gennemsnitsværdier: 32-83% tyndere / 1,1-19,5 gange blødere end konventionelle silikone sutter). Klinisk undersøgelse: Tyskland, 2016, n = 86

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAM Sut Perfect, 0 - 6 måneder, silikone Tiger/blomst sæt med 4 stk.
5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers