MAM Original Elements latex, 6-16 måneder, 2 stk. i mint/blå
NYHED

MAM Original Elements latex, 6-16 måneder, 2 stk. i mint/blå


Pris
54 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A309694

EAN: 4042894591772

MAM Original Elements latex, 6-16 måneder, 2 stk. i mint/blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sutten MAM Original Elements vil hurtigt blive barnets favorit og har mange fordele. Sugedelen af sutten på MAM er inspireret af brystet under amning, så de er ideelle i kombination med amning. Sutten er lavet af særlig SkinSoft-silikone, som føles særlig blød og velkendt. Suttehalsen er kæbevenlig design t og er udviklet i samarbejde med tandlæger for at sikre en sund tandudvikling. De store lufthuller, den afrundede sutteflaske child og nopperne på indersiden af sutten child gør den særlig skånsom mod barnets følsomme hud. Dette forhindrer pålideligt hudirritationer og mærker. Sutteknappen er nem at gribe og holde for dit barns små hænder, og en suttestrop kan nemt fastgøres her. Attrapperne leveres i en praktisk sterilisations- og transportkasse, hvor de hurtigt kan steriliseres i mikrobølgeovnen uden yderligere udstyr. Det betyder en besparelse på 77 % i CO2 og energi samt et mindre vandforbrug. Dukken forbliver desinficeret i den uåbnede æske i op til 48 timer. MAM Original Elements 0-6 måneder opfylder EN 1400-standarden og er naturligvis BPA- og BPS-fri.

Produktdetaljer:
 • MAM Original Elements dummy sæt af 2
 • Sutteflaske af MAM SkinSoft silikone
 • Ammevenlig form
 • Symmetrisk og kæbevenlig sugestykke
 • Ekstra skånsom mod barnets hud takket være ventilationshuller og nubber
 • Buet form for maksimal komfort
 • Flad grebsknap
 • Leveres i sterilisations-/transportkasse
 • Til babyer på 6-16 måneder
 • BPA- og BPS-fri
 • Farve: mint/blå

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

MAM Original Elements latex, 6-16 måneder, 2 stk. i mint/blå
MAM Original Elements latex, 6-16 måneder, 2 stk. i mint/blå
54 kr