MAM glasflaske Feel Good lyserød 170 ml 0+ måneder

MAM glasflaske Feel Good lyserød 170 ml 0+ måneder


Pris
180 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294512

MAM glasflaske Feel Good lyserød 170 ml 0+ måneder
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For forældre, der foretrækker materialeglasset, når de vælger en stilfuld babyflaske, tilbyder von MAM et nyt alternativ - MAM Premium Glass opfylder mange forældres ønske om sikre, naturlige materialer. Den nye Feel Good Premium glasflaske er MAM et sundt alternativ til alle forældre, der ønsker at bruge det traditionelle materialeglas til deres babys hverdag.

Premium Glass of MAM er særdeles modstandsdygtig over for varme og temperatur. Samtidig er den holdbar og særligt hygiejnisk. Da glas er et naturligt råmateriale, er det også særligt miljøvenligt og fuldstændigt genanvendeligt.

Flaskens ergonomiske form sikrer et sikkert hold og stativ. Den brede åbning gør det let at fylde og rengøre flasken. Hætten sikrer hygiejnisk opbevaring og sikker transport.

Inkluderer patte størrelse 1 til nyfødte babyer, lavet af speciel MAM Silk Teat® silikone. MAM Feel Good-glasflasken 170 ml overholder EN 14350-standarden, og alle plastdele er fri for BPA og BPS. Glas indeholder hverken BPA eller BPS.

produktoplysninger:
  • Leveringsomfang: 1 stk
  • Påfyldningsmængde: 170 ml
  • Design: lyserød
  • Materiale: plastik (PP), silikone, borosilikatglas, BPA-fri
  • Rengøring: Opvaskemaskine sikker
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

MAM glasflaske Feel Good lyserød 170 ml 0+ måneder
180 kr