I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
Kopiér koden
HWF11043
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
märklin by KANZ Boys vest, blå
-16%

märklin by KANZ Boys vest, blå


Størrelsesguide

342 kr
Pris
287 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
55 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A251967

märklin by KANZ Boys vest, blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
KANZ . Kvalitet, der kan ses!

Märklin - en lang historie med mange traditioner, fuld af Vision og en spiloplevelse, der fascinerer både unge og gamle.
Folk, der engang har oplevet magien ved et Märklin-modeltog, bevarer denne oplevelse i deres hukommelse hele livet.

Den lette KANZ vest fra den nye "Märklin by Kanz " kollektion kombinerer tradition med cool Design . Med sin puffy quiltning og opstående krave giver vesten den bedste vejrbeskyttelse i overgangssæsonen. Den er generøst skåret og har brede ærmegab, så der er masser af bevægelsesfrihed. En sikkerhedslynlås forhindrer, at hagen kan komme i klemme. De lukkelige sidelommer giver plads til små skatte. Märklin-logo Print på den indre foring vækker eventyrlyst, tro mod mottoet: "Jeg er lokomotivfører - jeg kan klare det!" De muntre farver kan kombineres, så de passer til dit humør.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyamid
  • Kan vaskes op til 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

märklin by KANZ Boys vest, blå
märklin by KANZ Boys vest, blå
342 kr
287 kr