MacLaren Selepolstring Major Elite Cardinal Charcoal

MacLaren Selepolstring Major Elite Cardinal Charcoal

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
  • MacLaren Selepolstring Major Elite Soft Blue/Navy

359 kr
212 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 147 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A240826

MacLaren Selepolstring Major Elite Cardinal Charcoal
Major Elite Chest Pad - 2x Selepolstring Cardinal/Charcoal

  • Selepolstring til ekstra siddekomfort
  • Nem installation, aftagelig
  • Materiale: Mikrofiber, vaskbar
  • Leveringen inkluderer: 2 selepolstringer

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maclaren

Maclaren – et halvt århundrede sikkerhed og højeste kvalitet

Det er faktisk allerede 5 årtier siden, at Maclaren lancerede deres første foldbare klapvogn. Ud over den banebrydende teknologi vejede vognen også mindre end 3 kg og kunne sammenklappes uden besvær med blot én hånd. Firmaet har sidenhen bibeholdt en god sans for innovation og en følelse for kundernes behov. På denne måde kan kunderne glæde sig over innovative og komfortable produkter, som optimerer hverdagen. I den forbindelse sørger Maclaren for at overstige de globale sikkerhedskrav. Virksomheden er således verdenskendt for produkter som skaber tryghed og sikkerhed på allerhøjeste niveau. Maclaren satser på kundetilfredshed, sociale aspekter og miljøbevidst produktion.

MacLaren Selepolstring Major Elite Cardinal Charcoal
359 kr
212 kr