MACLAREN Sædeindlæg Universal Union Jack Princess Blue

MACLAREN Sædeindlæg Universal Union Jack Princess Blue


  • MACLAREN Sædeindlæg Universal Shanghai City Map
  • MACLAREN Sædeindlæg Universal Elephants

319 kr
Pris 199 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
120 kr (38%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A170987

MACLAREN Sædeindlæg Universal Union Jack Princess Blue
Maclaren Sædeindlæg byder på mange muligheder. Det polstrede og vaskbare sædeindlæg kan benyttes på begge sider. Alle sædeindlæg har mønster på en side samt en side uden farve. Sædeindlægget giver klapvognen et nyt look samt beskytter yderligere sædet. Monteringen er hurtig og lige til i sele området. Passende til alle Maclaren klapvogne samt de fleste andre klapvogne.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maclaren

Maclaren – et halvt århundrede sikkerhed og højeste kvalitet

Det er faktisk allerede 5 årtier siden, at Maclaren lancerede deres første foldbare klapvogn. Ud over den banebrydende teknologi vejede vognen også mindre end 3 kg og kunne sammenklappes uden besvær med blot én hånd. Firmaet har sidenhen bibeholdt en god sans for innovation og en følelse for kundernes behov. På denne måde kan kunderne glæde sig over innovative og komfortable produkter, som optimerer hverdagen. I den forbindelse sørger Maclaren for at overstige de globale sikkerhedskrav. Virksomheden er således verdenskendt for produkter som skaber tryghed og sikkerhed på allerhøjeste niveau. Maclaren satser på kundetilfredshed, sociale aspekter og miljøbevidst produktion.

MACLAREN Sædeindlæg Universal Union Jack Princess Blue
319 kr
199 kr
Top mærker