MACLAREN Kopholder Black
  • MACLAREN Flaskeholder Cup Holder Silver

Pris
115 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A152455

MACLAREN Kopholder Black
Fås i antracit og passer til en række kopper, flasker og dåser i forskellige størrelser. Den slanke og robuste konstruktion passer til næsten enhver klapvognramme, både enkelt og dobbelt, samt de fleste andre buggy modeller.

Produktdetaljer:
  • Meget let at fastgøre til klapvognen
  • Velegnet til kopper, flasker og dåser i forskellige størrelser
  • Passer til MACLAREN og de fleste klapvogne fra andre producenter

Tekniske detaljer:
  • Mål: Omkreds af den ydre ring 7,5 cm, bredden af hele holderen med Clip 10 cm og højde 10,5 cm
  • Vægt: 0,1 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maclaren

Maclaren – et halvt århundrede sikkerhed og højeste kvalitet

Det er faktisk allerede 5 årtier siden, at Maclaren lancerede deres første foldbare klapvogn. Ud over den banebrydende teknologi vejede vognen også mindre end 3 kg og kunne sammenklappes uden besvær med blot én hånd. Firmaet har sidenhen bibeholdt en god sans for innovation og en følelse for kundernes behov. På denne måde kan kunderne glæde sig over innovative og komfortable produkter, som optimerer hverdagen. I den forbindelse sørger Maclaren for at overstige de globale sikkerhedskrav. Virksomheden er således verdenskendt for produkter som skaber tryghed og sikkerhed på allerhøjeste niveau. Maclaren satser på kundetilfredshed, sociale aspekter og miljøbevidst produktion.

MACLAREN Kopholder Black
115 kr
Top mærker