MacLaren Klapvogn Major Elite Soft Blue/Navy
3.999 kr
Pris
3.141 kr
Fri fragt
Du sparer
858 kr-21%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A239380

EAN: 5010902160936

MacLaren Klapvogn Major Elite Soft Blue/Navy
Designet til specielle behov
Major Elite Klapvognen er udviklet til børn med særlige behov. Klapvognen kan bære op til 50 kg, inkl. 5-punkts-sele, polstret sæde og en aftagelig fodstøtte. For at understøtte dit barns siddeposition er der mulighed for at tilkøbe det tilsvarende tilbehør. Med sine kun 7,7 kg er Major Elite Klapvognen meget nem at styre og køre med, let at folde sammen og let at transportere.

Produktdetaljer:
 • For børn med handicap.
 • 5-punkt sikkerhedssele
 • Aftagelig og højdejusterbar fodstøtte
 • Max. belastning op til 50 kg

Tekniske detaljer:
 • Vægt: 7.7 kg.
 • Mål udfoldet (længde/bredde/højde): 92 x 53,5 x 108 cm
 • Mål sammenfoldet (længde/bredde/højde): 115 x 27,5 x 22,5 cm

Tilbehør:
 • Regnslag
 • Solkaleche
 • Myggenet
 • Sidepuder

OBS! Bemærk venligst at denne klapvogn er designet til at opfylde børns specifikke behov og ikke er beregnet til generel brug. Hvis du er interesseret, opfordres det at du tale med en læge, inden du køber.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maclaren

Maclaren – et halvt århundrede sikkerhed og højeste kvalitet

Det er faktisk allerede 5 årtier siden, at Maclaren lancerede deres første foldbare klapvogn. Ud over den banebrydende teknologi vejede vognen også mindre end 3 kg og kunne sammenklappes uden besvær med blot én hånd. Firmaet har sidenhen bibeholdt en god sans for innovation og en følelse for kundernes behov. På denne måde kan kunderne glæde sig over innovative og komfortable produkter, som optimerer hverdagen. I den forbindelse sørger Maclaren for at overstige de globale sikkerhedskrav. Virksomheden er således verdenskendt for produkter som skaber tryghed og sikkerhed på allerhøjeste niveau. Maclaren satser på kundetilfredshed, sociale aspekter og miljøbevidst produktion.

Vores Topseller

MacLaren Klapvogn Major Elite Soft Blue/Navy
3.999 kr
3.141 kr