Erstatningsforslag til udsolgte produkter

luppee WHALE Børnepotter i pink
p.t. udsolgt

Pris
237 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302675

EAN: 5902860658801

luppee WHALE Børnepotter i pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det er meget nemmere at lære at bruge toilettet selvstændigt, når potten opmuntrer dit barn til at gøre det.
Så snart dit barn ser luppee potten i form af en hval, vil det gerne sidde på den, og det vil blive en daglig glæde at gå på toilettet. Ud over sin modern en Design og sin originale farve er potten kendetegnet ved sikkerhed, stabilitet og en høj kvalitet i fremstillingen, hvilket har en positiv indvirkning på brugerkomforten. Når du sætter dit barn på Whale potten, vil den sidde perfekt fast på gulvet - den vil ikke flytte sig til siden, den vil ikke glide og den vil ikke vakle. Dette sikres af den skridsikre måtte på undersiden.
Den specielt formede konstruktion af potten med det komfortable sæde garanterer en sikker position for den lille bruger. Den specielle front gør det nemt for både piger og drenge at bruge potten, hvilket øger følelsen af privatlivets fred og beskytter gulvet mod små uheld.

Materiale:
Whale potten er udstyret med en aftagelig beholder, som hurtigt kan tømmes og nemt rengøres. Den har også et låg med et håndtag, som gør den til et smukt dekorativt element på badeværelset eller på børneværelset, som vil bringe et smil frem på alle husets beboere med sit magiske udseende. Produktet er fremstillet af et materiale af høj kvalitet, som er sikkert og behageligt for børn. Den forårsager ingen uønskede kemiske reaktioner og er fri for skadelige stoffer. modern e luppee potte er synonymt med sikker brug, høj komfort og interessant Design .

Produktdetaljer:
  • Design : Pink
  • Mål: 33 cm (længde) x 30 cm (bredde) x 35 cm (højde)
  • Vægt: 980 g
  • Materiale: Polipropylen (PP)

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
109 kr
(1.453,33 kr / 1l)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: luppee WHALE Børnepotter i pink
4.5
57 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 44
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers