luppee Trædestol med skridsikker gummi, i pink

luppee Trædestol med skridsikker gummi, i pink


Variant:
  • luppee Trædestol med skridsikker gummi, i pink
  • luppee Trædestol med skridsikker gummi, i grå
  • luppee Trædestol med skridsikker gummi, i blå

Pris
153 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302618

EAN: 5902860656814

luppee Trædestol med skridsikker gummi, i pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Selvstændighed er et naturligt behov i et lille menneskes udvikling. Det er meget vigtigt at udvikle dit barns selvstændighed. Din opgave er at opmuntre dit barn til at tilegne sig nye færdigheder og at sikre passende og behagelige forhold.

I løbet af dagen er der flere udfordrende situationer, hvor dit barn kan handle selvstændigt, f.eks. når det skal på toilettet eller vaske sine hænder. Alle børn er glade, når de kan gøre noget uden hjælp fra deres omsorgsperson. Derfor er det værd at udstyre hjemmets rum med nyttigt og nødvendigt tilbehør. Dette tilbehør omfatter bl.a. et toilettilbehør eller en kurv til legetøj.

Mærket luppee fremmer den korrekte udvikling af de yngste og udvider sit tilbud med endnu et praktisk og funktionelt produkt, nemlig en børneplatform. Med denne gadget er det meget nemmere for dit barn at lære at være uafhængig.

Hvad får produktet til at skille sig ud på markedet? Sammenlignet med konkurrenterne udmærker den sig ved at være udstyret med en meget større brugbar overflade og ved at den passer perfekt på gulvet. Denne funktionalitet er muliggjort af de skridsikre gummier, der er blevet behandlet på kanterne og på hele produktets overflade. Det gør, at dit barn føler sig sikkert og stabilt under brug.

Dit barn kan nemt bære piedestalen til ethvert sted i huset, da den er let og praktisk. Den robuste og præcise fremstilling af produktet sikrer, at det ikke går i stykker, selv ved hyppig brug. En stor fordel er, at soklen ikke fylder meget.

Børnesoklen med skridsikre gummier blev fremstillet af børnesikre materialer. De er fri for bisphenol (BPA) - (et skadeligt stof, der ofte stadig bruges til fremstilling af plastikgenstande og har en negativ indvirkning på babys udvikling og sundhed).
Produktet luppee Design er enkelt, men er alligevel en smuk pynt i ethvert rum, herunder badeværelset, børneværelset eller køkkenet. Det er også et perfekt sæt med toiletsædet luppee .

Produktdetaljer:
  • Design : Pink
  • Tema: Hund og kat
  • Mål: 41 cm (længde) x 28,5 cm (bredde) x 14,5 cm (højde)
  • Maksimal belastning: 100 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: luppee Trædestol med skridsikker gummi, i pink
5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

luppee Trædestol med skridsikker gummi, i pink
luppee Trædestol med skridsikker gummi, i pink
153 kr