Erstatningsforslag til udsolgte produkter

luppee Højdejusterbart badekarstativ til badekar 100 cm i hvid
p.t. udsolgt

luppee Højdejusterbart badekarstativ til badekar 100 cm i hvid


Pris
336 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302672

EAN: 5902860656951

luppee Højdejusterbart badekarstativ til badekar 100 cm i hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For dig er Baby-B aden en af de vigtigste omsorgsaktiviteter. Det kræver opmærksomhed, koncentration og vigtigst af alt, en masse omhu. Samtidig skal det ikke kun være behageligt for dit barn, men også for dig. Det er passé at skulle bøje sig over babybadet! I dag er modern e og komfortable løsninger dagens orden, hvilket gør det meget nemmere at passe dit barn. luppee tilbyder et innovativt og yderst komfortabelt produkt, der gør det meget nemmere at passe barnet.
Det er det stabile, 3-vejs højdejusterbare badstativ, som du kan tilpasse til dine behov. Denne funktion giver dig den rette komfort under baby b aden og beskytter samtidig din rygsøjle. Formålet med dette produkt er at skabe passende og sikre forhold for babyer og deres plejere under b aden .
Når du køber badestativet, har du to fordele: Det gør badet aden til en unik oplevelse både for dit barn og for dig. Produktet suppleres af små rum til badetilbehør som legetøj, badehåndklæder eller bleer.

Materiale:
Den robuste badestander luppee er fremstillet af materialer, der er helt sikre for babyer. De indeholder ikke bisphenol (BPA), som ellers anvendes i vid udstrækning til fremstilling af plastprodukter og kan have en negativ indvirkning på barnets sundhed og udvikling. luppee produkter er holdbare og går ikke i stykker, selv ved hyppig brug. De er lette at håndtere og lette at gemme væk. Badstativet fra luppee er elegant på Design og passer perfekt ind i ethvert badeværelse. En stor fordel ved stativet er, at det fylder meget lidt, når det er foldet sammen, så det er nemt at opbevare i et skab eller diskret i et hjørne. Stativet udgør et ideelt sæt sammen med luppee babybadekar 100 cm.

Produktdetaljer:
  • Design : Hvid
  • Mål: 48 cm (længde) x 70 cm (bredde) x højde afhængigt af stativets indstilling: 94 cm, 98 cm, 102 cm, 106 cm.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: luppee Højdejusterbart badekarstativ til badekar 100 cm i hvid
5
16 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers