luppee børnetoiletsæde med skridsikkert gummi, i blå

luppee børnetoiletsæde med skridsikkert gummi, i blå


Variant:
  • luppee børnetoiletsæde med skridsikkert gummi, i blå
  • luppee Børnetoiletsæde med skridsikkert gummi i pink
  • luppee Børnetoiletsæde med skridsikkert gummi, i grå

Pris
79 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A302400

EAN: 5902860656807

luppee børnetoiletsæde med skridsikkert gummi, i blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Toilettræning er ikke kun en stor udfordring for dit barn selv, men også for dig som forælder. For at opnå denne vigtige færdighed hjælper mærket luppee med sit praktiske produkt: børnetoiletsæde med skridsikkert gummi. Med et toiletsæde til børn vil dit barn gøre overgangen til toilettet meget lettere.

Den store fordel ved luppee børnetoiletsæde er dets anatomiske form, så det kan bruges af både piger og drenge. Et højprofileret ryglæn giver komfort og sikkerhed for dit barn. Der er gummier på kanterne, som bidrager til produktets stabilitet. Det får dit barn til at føle sig uhindret og sikkert på toilettet. Andre fordele ved luppee børnetoiletsædet er dets lette vægt og håndterbarhed.

Sammenlignet med konkurrerende produkter imponerer luppee med sin robuste og omhyggelige finish, så du kan være sikker på, at sædet ikke går i stykker, selv ved hyppig brug. Overfladen er glat, så du kan fjerne urenheder hurtigt og nemt.

Materiale:
luppee børnetoiletsæde er fremstillet af materialer, der er helt sikre for dit barn. De indeholder ikke bisphenol (BPA), som anvendes i vid udstrækning til fremstilling af plastikprodukter og kan have en negativ indvirkning på dit barns sundhed og udvikling. Sædet passer i form og størrelse til de fleste standardtoiletter. Tilbehøret luppee kombinerer komfort med det klassiske Design . Derfor kan det blive en juvel i ethvert badeværelse. Børnetoiletsædet passer perfekt til LUPPEE børnetrappen.

Produktdetaljer:
  • Design : Blå
  • Tema: Hund og kat
  • Mål: 39 cm (længde) x 30 cm (bredde) x 13,5 cm (højde)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

luppee børnetoiletsæde med skridsikkert gummi, i blå
luppee børnetoiletsæde med skridsikkert gummi, i blå
79 kr