luppee Badespand med håndtag til vand og bleer i hvid

luppee Badespand med håndtag til vand og bleer i hvid


Pris
124 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A302656

EAN: 5902860656937

luppee Badespand med håndtag til vand og bleer i hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baden dit spædbarn er en af de vigtigste aktiviteter for dig. Det kræver koncentration, opmærksomhed, tålmodighed og frem for alt stor omhu. Under badet vil du gerne have det behageligt, ikke kun for dit barn, men også for dig. Med udgangspunkt i dette har mærket luppee introduceret endnu et praktisk og nyttigt produkt til sit omfattende tilbud. Det er en spand med et praktisk håndtag og låg.

Du vil være tilfreds med gadgetet fra luppee , fordi det sikrer bekvemmelighed i den daglige pleje af dit barn, for eksempel kan du bruge det til at fylde babybadet med vand og derefter tømme det hurtigt og nemt. Produktet kan bruges på mange forskellige måder, f.eks. som en kurv til slidte bleer, en beholder til at lægge stofbleer i blød og til opbevaring af snavset tøj til vask. Den er også perfekt som en kurv til badelegetøj.

Materiale:
Spanden med låg til vand og bleer er lavet af plastik af høj kvalitet, som er sikkert for dit barn. Det forårsager ikke uønskede allergiske reaktioner hos børn. Den er også fri for bisphenol (BPA - et skadeligt stof, der ofte stadig bruges i produktionen af plastikgenstande, og som har en negativ indvirkning på babys udvikling og sundhed). Sammenlignet med konkurrenterne skiller den sig ud ved sin præcision i fremstillingen. Selv ved hyppig brug er det sikret, at den bevarer sin fulde funktion. Spanden er let og nem at håndtere. Den fylder også lidt i badeværelset. Selv om den ikke leveres med farvede detaljer, ser den virkelig smuk og stilfuld ud på badeværelset. Sammen med de tre produkter fra luppee udgør gadgetet et perfekt sæt til badeværelset: funktionelt badekar, justerbar stander og behageligt sæde. luppee mærket fremstiller hele sortimentet på EU's område.

Produktdetaljer:
  • Design : Hvid
  • Mål : 35 cm (længde) x 25 cm (bredde) x 26 cm (højde)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: luppee Badespand med håndtag til vand og bleer i hvid
4
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

luppee Badespand med håndtag til vand og bleer i hvid
luppee Badespand med håndtag til vand og bleer i hvid
124 kr